Regenton

Een regenton is de ideale uitkomst voor u als u het regenwater regelmatig wilt gebruiken om bijvoorbeeld tuinplanten water te geven. Door een regenton te kopen, zorgt u ervoor dat het schone water niet in het riool terechtkomt. Dit is positief omdat alles anders in het riool verwerkt moet water. Kies daarom voor bewust en koop en prachtige waterton.

Regenton kopen: bespaar geld!

Wist u dat er jaarlijks gemiddeld zo'n 2000 liter water per huishouden in de tuin gesproeid wordt? Dit is natuurlijk enorm veel water wat zonde is voor uw portemonnee en ook nog eens voor het milieu. Daarom kunt u beter een waterton kopen met veel inhoud: zo heeft u bijvoorbeeld tijdens droge zomers genoeg water voor weken.

Uw regenton specialist in Zoetermeer

Nabij Nootdorp, Pijnacker en Benthuizen ligt ons prachtige tuincentrum waar u terecht kunt voor een groot assortiment watertonnen. Maar waar is die populaire regenton nu eigenlijk zo handig voor? Wij leggen het u uit!

  • U bespaart enorm veel water om te gebruiken in de tuin voor planten en gras.
  • Ook wordt een regenton vaak gebruikt om drinkwater te besparen. 
  • De kamerplanten kunt u er uiteraard ook water mee geven.

Waarom is het water uit regentonnen zo goed?

Dit is een vraag die we veelal te horen krijgen en het komt zeker niet zonder reden. Het water uit regentonnen is namelijk heel goed voor plantjes omdat het water nauwelijks kalk bevat en bovendien heeft het een andere temperatuur dan drinkwater én daar zijn de planten dol op. Ook leuk om te weten: regenton water kan ook goed gebruikt worden als u van plan bent om uw auto te wassen of voor de ramen. Doordat er geen kalk in het water zit, droogt het strak op en ziet u geen vlekken of strepen.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment