Tegels

Tegels zijn er in veel varianten, van de gewone stoeptegel en gewassen grindtegels  tot zeer luxe marmeren tegels.

Zo zijn er tegels die gestraald en gecoat zijn van natuursteen, maar ook betontegels met een toplaag van gemalen natuursteen. Tegels met een synthetische laag die tevens als beschermlaag dient horen en ook bij en dan praten we nog niet over afmetingen en kleuren.

In ons assortiment vindt u o.a. onze:

  • Kennedy Serie. Deze brengt in de tuin een speels effect teweeg. Ook is deze serie behandeld met een vuilafstotende coating die het intrekken van vuil tegengaat. Voor het mooiste resultaat is het verstandig om de pallets van boven naar beneden af te stapelen omdat de kleurnuances per laag op de pallets zitten. 

  • Terratops. Deze tegels zijn zeer vriendelijk geprijsd en hebben een aantal zeer goede eigenschappen. Terratops zijn niet geschikt voor zware belasting. Deze tegels zijn behandeld met factor 15 d.w.z. duurzaam kleurveredeld, gereduceerde vuilopname, makkelijk te reinigen, vorst-, zonlicht- en hittebestandig. 

  • Designo tegelserie. Een sterke, duurzame en onderhoudsvriendelijke serie die mediterrane sferen ademt. De serie is opgebouwd uit neutraal gekleurde gevlamde tegels die zich uitstekend laten combineren met de mozaïeken in bijpassende kleurtinten. Deze terrastegels zijn mooi als accent in een groot terras, als blikvanger in een schaduwhoekje, maar kunnen ook als volwaardig terras worden toegepast in diverse tuinstijlen. 

Meer weten?

In onze online showroom vind u (een deel van) ons tegel assortiment.. Kom langs in Zoetermeer voor informatie en een passend advies over klinkers!

Advies nodig over de verschillende soorten tegels en welke het beste in uw tuin passen? In ons tuincentrum in Zoetermeer helpen wij u graag verder. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bestrating