Gereedschap

Met het juiste gereedschap zorgt u ervoor dat u het makkelijk maakt voor uzelf om de tuin te onderhouden en aan te leggen! Wilt u uw tuin compleet renoveren of heeft u een paar kleine klusjes die al een tijdje gedaan moeten worden? Met ons assortiment gereedschap in ons tuincentrum in Zoetermeer zijn alle klussen mogelijk! Heeft een plant in uw tuin een snoeibeurt nodig? Of wilt u een vijver aanleggen? Bij Tuin- en plantencentrum De Driesprong kan het allemaal! Wij verkopen gereedschap van goede kwaliteit gereedschap van verschillende merken in diverse prijsklassen!

Gereedschap maakt iedere tuinklus makkelijker

Of u nou kiest voor elektrisch gereedschap of handgereedschap, bij Tuincentrum De Driesprong verkopen wij het allemaal. Ons aanbod tuingereedschap is ruim en u zult dus ook vrijwel zeker vinden waar u naar op zoek bent. U kunt bij ons terecht voor onder andere het volgende tuingereedschap:

  • Elektrische heggenschaar
  • Elektrische kettingzaag
  • Elektrische snoeischaar
  • Grasmaaier
  • Grasschaar
  • Snoeischaar
  • Heggenschaar

Gereedschap-tuingereedschap-tuincentrum-zoetermeer

Elektrisch tuingereedschap kopen bij De Driesprong

Elektrisch gereedschap kopen doet u bij Tuin- en plantencentrum De Driesprong. U kunt voor allerlei tuingereedschappen bij ons terecht, van elektrische kettingzagen tot elektrische snoeischaren. Het gemak van een elektrische heggenschaar is dat een heg snoeien ongeveer twee keer zo snel gaat dan met een reguliere heggenschaar. De afgelopen jaren is de elektrische kettingzaag opgekomen. Vroeger werkten de kettingzagen op benzine, maar nu kunt u de kettingzaag gebruiken zonder vervelende stank. Ook een elektrische snoeischaar maakt het snoeien van een heg wel heel erg gemakkelijk. U hoeft niet meer handmatig alle overtollige takken weg te knippen, maar dit kan gemakkelijk met de elektrische snoeischaar! Als u een elektrische grasmaaier aan wilt schaffen bij Tuin- en plantencentrum De Driesprong, dan kunt u het beste eerst advies vragen aan één van onze medewerkers. Dit omdat wij verschillende grasmaaiers verkopen, de keuze is uitgebreid en het zou zomaar kunnen dat u de verkeerde grasmaaier kiest. Verder hoeft u zich geen zorgen te maken over de korte snoeren van de tuingereedschappen, u kunt deze gemakkelijk met een verlengsnoer gebruiken. Ook zijn de elektrische tuingereedschappen zelf al voorzien van een lang snoer. Kom voor ons complete assortiment elektrisch tuingereedschap naar ons tuincentrum in Zoetermeer!

Handgereedschap kopen bij De Driesprong

Handgereedschap is ideaal voor de kleinere klus of voor de kleinere tuin. Wij verkopen verschillende handgereedschap sets die alle kleinere handgereedschappen bevatten. Zo kunt u goed voorbereid beginnen aan het nieuwe tuinseizoen. Ook kunt u natuurlijk los handgereedschap kopen bij Tuin- en plantencentrum De Driesprong. U kunt onder andere bij ons terecht voor goede kwaliteit grasscharen, die ervoor zorgen dat uw gras mooi egaal en even lang blijft. Ook verkopen wij verschillende snoei- en heggenscharen. Tijdens de zomer kunt u ook op de tuingereedschap afdeling terecht voor ons ruime assortiment kinderzwembaden. Zo gaat u heerlijk de zomer in!

Voor ons complete assortiment tuingereedschap kunt u het beste langskomen bij ons tuincentrum in Zoetermeer nabij Boskoop, Zoeterwoude en Voorschoten. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Hopelijk zien wij u snel terug in ons tuincentrum!