Vissen en aquariums

In ons tuincentrum verkopen wij aquarium vissen en aquarium planten. Komt u eens langs in Zoetermeer om al onze verschillende vissen te bekijken! Op deze pagina vertellen wij u graag meer over onze aquaria en de benodigdheden voor een aquarium. 

In ons assortiment hebben wij diverse aquariums met pomp en eventueel verwarming. Ook verkopen wij diverse aquarium accesoires. Wij verkopen o.a. de merken Sera en Tetra.

Wij testen gratis uw aquarium water!

Denkt u dat er iets niet klopt in de waardes van het water in uw aquarium? Neemt u dan wat water mee in een potje. Wij kunnen het water in onze winkel gratis voor u testen.

De goudvis

De meest voorkomende vis voor in de vissenkom of in een aquarium is de goudvis. Zet de kom, die ruim genoeg moet zijn, op een rustige plek en niet in de zon. De stelregel is dat een kleine goudvis 5 ltr nodig heeft om zich prettig te voelen. Zorg voor grind en waterplanten en verschoon de kom éénmaal per 2 weken.

Goudvissen zijn regelmatige eters en willen graag dagelijks eten. Strooi voer op de wateroppervlakte, het voer moet opgegeten zijn voordat het de bodem heeft bereikt. Naast vlokkenvoer zijn ze gek op gedroogde of diepgevroren watervlooien of muggenlarven of tubifex en eten ze ook bepaalde waterplanten zoals waterpest. Heeft u vragen over de goudvis of een andere vis? Onze experts helpen u graag verder!

Tuincentrum te Zoeterwoude, Benthuizen, Moerkapelle, Rokkeveen, Pijnacker

Aquarium kopen

Heeft u nog vragen over een aquarium of vissen? Kom dan eens langs in onze winkel. Onze experts helpen u met plezier verder. Graag tot ziens in ons tuincentrum, dé dierenwinkel van Zoetermeer met alles voor uw vissen! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierenwinkel