Dierenwinkel

In ons tuincentrum in Zoetermeer hebben wij een ruim assortiment dierbenodigdheden en accessoires voor zowel honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen. Op onze dierenafdeling vindt u alles voor uw huisdier als voer, speeltjes, kussens, stro, drink- en voederbakjes van merken als Renske Natural Petfood, Fokker, lief! lifestyle, Kong, Puik, Tetra en Sera. Heeft u advies nodig over welke producten geschikt zijn voor uw huisdier? Op de dierenafdeling in het tuincentrum te Zoetermeer loopt altijd iemand rond die u er alles over kan vertellen. 

Dierenvoeding online

Bij het samenstellen van goede en gezonde dierenvoeding voor huisdieren, kijken fabrikanten vaak naar de natuur. Wat eten katten bijvoorbeeld in het wild? Wat eten wolven, de wilde tegenhangers van een hond? Welke voedingsstoffen zoeken vogels en knaagdieren uit als ze zelf rondvliegen in de natuur? De natuur leert ons zo wat de beste keuzes zijn voor ons huisdier. Dierenvoer wordt samengesteld uit ingrediënten die dezelfde voedingstoffen bevatten als die van het natuurlijke dieet van huisdieren. Zo worden bijvoorbeeld de beste hondenbrokken en kattenbrokken gemaakt. Natuurlijk zijn de omstandigheden in het wild wel anders dan in uw eigen woonkamer. Ook daar wordt bij het samenstellen van goed dierenvoer rekening mee gehouden. Bij stoffen waar huisdieren meer of juist minder van nodig hebben dan hun wilde voorvaderen zitten wordt de dosering aangepast, zodat een goed afgewogen dierenvoer ontstaat. Dit dierenvoer biedt dan een compleet dieet voor uw huisdier.

Dierenspeciaalzaak

Bent u gek op honden? Dan is een comfortabel of hygiënisch hondenbed, een stevige halsband en hondenlijn essentieel om thuis te hebben. Een goede vachtverzorging is daarnaast ook erg belangrijk voor het welzijn van uw eigen hond en wij bieden u in Zoetermeer een groot aanbod aan borstels, kammen en tondeuses aan. Honden kunnen uit de zon ontspannen in hun eigen buitenverblijf met het perfecte hondenhok, terwijl de keuze voor de juiste hondenbench of hondenreistas reizen met uw viervoeter gemakkelijker maakt. Kattenliefhebbers kunnen zeer gemakkelijk bij ons tuincentrum een krabpaal kopen of een kattenspeeltje en uw kat is uren zoet! Na het spelen is het ook tijd voor een dutje in een lekker comfortabel kattenbed of kattenmandje. De juiste soort kattenbakvulling is bovendien erg belangrijk om de omgeving van katten schoon te houden. Heeft u een echte buitenkat? Dan geeft een kattenluik uw kat de vrijheid om te komen en te gaan wanneer hij maar wilt.

Dieren activiteiten 

  • Bezoek van de dierenarts: De dierenarts van Dr. Woof! komt regelmatig langs om huisdieren voordelig te chippen en vaccineren.

Meer informatie over onze activiteiten vindt u op onze Facebook pagina.

Meer weten:

Wilt u meer lezen over huisdieren? Lees dan eens de volgende tips over huisdieren in de wintermaanden of deze tips voor een diervriendelijke tuin! Voor vragen kunt u altijd terecht bij onze experts op onze dierenafdeling. Zij beantwoorden met plezier al uw vragen en bieden hun advies. Een vraag stellen kan ook via Facebook of onze contactpagina

Graag tot ziens in Tuincentrum de Driesprong, dé dierenwinkel van Zoetermeer! 

Op onze dierenafdeling: