Speciale meststoffen

Bent u op zoek naar speciale meststoffen voor uw tuinplanten, gazon of zelfs moestuin? Dan bent u bij Tuincentrum de Driesprong aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u verschillende soorten speciale meststoffen die uw planten of gazon net dat beetje extra voeding geven. Zorg ervoor dat uw planten en gazon gezond blijven en nog meer gaan groeien met de meststoffen van goede kwaliteit uit ons assortiment. Kom langs bij ons tuincentrum in Zoetermeer om het gehele aanbod te komen bekijken. Ook kunt u hier vragen stellen aan onze medewerkers over het gebruik van de speciale meststoffen. 

Speciale meststoffen: hoe werkt het?

Meststoffen geven de planten of grond in uw tuin extra voedingsstoffen en mineralen om optimaal te groeien en te bloeien. In ons assortiment vindt u organische meststoffen en kunstmest. Naast meststoffen die algemene voedingsstoffen en mineralen bevatten, verkopen wij ook speciale meststoffen. Deze meststoffen zijn specifiek bedoeld voor één soort plant of bijvoorbeeld het gazon. De speciale meststoffen bevatten voedingsstoffen en mineralen die  deze planten nodig hebben, maar wellicht overbodig of misschien zelfs slecht zijn voor andere planten. In de afgelopen jaren worden er steeds meer speciale meststoffen verkocht voor onder andere de volgende planten:

  • Meststoffen buxus
  • Meststoffen rozen
  • Meststoffen hortensia's
  • Meststoffen orchideeën
  • En nog veel meer...

de-driesprong-meststoffen

Meststoffen voor het gazon

Niet alleen de planten binnen en in de tuin hebben meststoffen nodig, het gazon mag zeker niet vergeten worden. Doordat u wekelijks maait krijgt het gras veel te verduren. In ons assortiment vindt u speciale meststoffen die ervoor zorgen dat het gras de felle, groene kleur behoudt en onkruid tegenhoudt. Deze speciale meststoffen werken erg goed in de droge zomermaanden en zorgen ervoor dat uw gras er mooier uit ziet dan ooit tevoren! Een sterk en mooi gazon is makkelijker dan ooit tevoren met de speciale meststoffen voor het gazon uit ons assortiment. 

Speciale meststoffen kopen bij Tuincentrum de Driesprong

Speciale meststoffen kopen doet u natuurlijk bij Tuincentrum de Driesprong. Ons assortiment is ruim en wij bieden de meststoffen aan tegen een lage prijs.   Heeft u vragen over het gebruik van speciale meststoffen of wilt u hier advies over? Dan kunt u in ons tuincentrum in Wageningen terecht bij onze ervaren medewerkers. Ook kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Kom het complete assortiment speciale meststoffen bekijken en geeft uw gazon, planten of moestuin de nodige boost! Hopelijk zien wij u snel terug bij Tuincentrum de Driesprong. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Grond- en meststoffen