Bestrating

Het assortiment bestrating is groot en loopt uiteen van keramiek, natuursteen, beton, bakstenen en diverse grind- en gritsoorten maar ook houten vlonders worden tegenwoordig veel toegepast. Voor sierbestrating worden vaak betonklinkers gebruikt, deze zijn leverbaar in diverse kleuren en afmetingen.

Wij leveren in de -verre- regio van Zoetermeer een bijzonder groot assortiment aan zowel particulieren als hoveniers. Kunt u uw aangeschafte artikelen niet zelf meenemen? Geen plobleem, voor een geringe vergoeding bezorgen wij het bij u thuis.

Een service zoals u die van Tuicentrum de Driesprong gewend bent:

  • Vakkundige medewerkers op de afdelingen
  • Duidelijke voorbeelden van productverwerking
  • Een prima kwaliteit voor een lage prijs

Nieuwbouw

Speciaal voor u en uw buren organiseren we, indien gewenst, vrijblijvende informatie bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten wordt alles over de schuttingen en bestratingen uitgelegd en kunt u ook al uw wensen met uw buren bespreken. Er wordt een offerte voor u op maat uitgewerkt. Meer informatie over onze nieuwbouwprojecten vindt u hier.

Meer weten?

In onze online showroom vind u (een deel van) ons bestratings assortiment. Voor uitgebreide informatie kunt u natuurlijk terecht in ons tuincentrum in Zoetermeer.

Op onze bestratingsafdeling: