Glas

Glas is vaak te zien als bloemvaas. Maar heeft u wel eens gedacht aan planten in een bloemvaas? Planten die weinig grond nodig hebben zoals een orchidee zijn perfect voor een glazen vaas. Bij tuin- en plantencentrum de Driesprong bent u aan het juiste adres als het gaat om glaswerk. De volgende producten verkopen wij in ons tuin- en plantencentrum in Zoetermeer: 

  • Vazen
  • Windlichten
  • Kandelaars

Glazen vazen

Vazen zijn uitermate goed geschikt om mooie bloemen in te doen. Ook kunt u de vazen die wij verkopen goed combineren met ons assortiment zijdebloemen. Zo zorgt u ervoor dat u altijd een mooie vaas bloemen in huis heeft. Zoals eerder vermeld zijn planten die weinig grond nodig hebben ook goed geschikt om in een vaas te doen. Met een plant in een vaas zorgt u voor wat afwisseling in uw interieur. Wilt u toch een plant kwijt in een mooie terracotta pot? Kijk dan eens bij ons aanbod keramieken potten!

Glazen windlichten

Met een schitterend glazen windlicht komt de warmte van het licht van bijvoorbeeld een kaars echt naar voren. Ook kunt u in deze glazen windlichten met bijvoorbeeld Kerst of Pasen er een speciale draai aan geven. Denk dan  aan kerstballen of een kerstslinger in uw windlicht. Met Pasen kunt u dan denken aan paaseieren. Hierdoor krijgt uw huiskamer nog meer sfeer! Kom langs bij onze sfeerafdeling en doe inspiratie op! Op de sfeerafdeling is ons gehele aanbod windlichten te vinden. 

Glazen kandelaars

Kandelaars zijn echte sfeermakers in huis. Met een kandelaar wordt een kaars meer een decoratie voor uw woning dan alleen een kaars. Wij verkopen kandelaars in helder glas voor een luxe uitstraling, of kandelaars van bijvoorbeeld gerecyceld groen glaswerk voor een robuuste look. Bent u op zoek naar kaarsen voor in uw kandelaar? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment kaarsen en geurkaarsen!

Vragen over ons aanbod glas

Als u vragen heeft over ons glas assortiment ben u altijd welkom in ons tuincentrum in Zoetermeer nabij Den Haag, Rotterdam en Gouda. Ook kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan zeven dagen per week voor u klaar!

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Potterie