Tuinverlichting

Een tuin zonder tuinverlichting is niet compleet. Om uw tuin om te toveren in een tuin met sfeer, koopt u natuurlijk uw tuinverlichting bij Tuincentrum de Driesprong. Wij verkopen allerlei soorten verschillende soorten tuinverlichting, er zitten vast en zeker prachtige lampen bij om uw tuin te verlichten. Of u nu een compleet nieuw lichtplan wil opstellen of maar één lamp wil vervangen; bij Tuincentrum de Driesprong in Zoetermeer is het allemaal mogelijk. De moeite waard dus om eens een bezoekje te brengen! 

Van functionele verlichting tot sierverlichting: alle soorten tuinverlichting

Als u net uw tuin heeft gerenoveerd of als uw tuin echt toe is aan nieuwe verlichting, zult u eerst een lichtplan moeten gaan maken. Dit lichtplan houdt rekening met verschillende soorten verlichting die u allemaal bij ons kunt aanschaffen! Ten eerste zult u de functionele verlichting moeten uitzoeken, dit is bijvoorbeeld de verlichting bij een tuinpad of deur. Zonder deze verlichting kunt u niet goed zien in de tuin en laat dat nou eens zijn waar tuinverlichting oorspronkelijk voor is! Hierna kunt u gaan denken aan decoratieve verlichting of sierverlichting. Deze verlichting zorgt voor een gezellige sfeer in de tuin en maakt van ieder component of iedere afdeling in de tuin één geheel. Geen zorgen, tuinverlichting uitzoeken is makkelijker dan u denkt! 

tuinverlichting-tuincentrum-de-driesprong-zoetermeer

Tuincentrum de Driesprong: ons assortiment tuinverlichting in Zoetermeer

In het leukste tuincentrum van Zoetermeer en omgeving vindt u een groot, maar overzichtelijk assortiment tuinverlichting. Het wordt steeds vroeger donker en om toch nog van de avonden te kunnen genieten is het een must-have om tuinverlichting in de tuin te hebben. Bij ons in het tuincentrum in Zoetermeer kunt u kiezen uit de volgende soorten tuinverlichting:

  • Klassiek en modern. De klassieke en moderne tuinverlichting bestaat uit tuinverlichting die in iedere tuin past. De traditionele lampen zijn gemaakt van metaal, aluminium of gietijzer en gaan zo ontzettend lang mee. Bent u op zoek naar traditionele tuinverlichting? Dan zit u bij Tuincentrum de Driesprong goed!
  • Tuinverlichting met licht- en bewegingssensoren. Gaat u voor gemak of wilt u niet de hele tijd lampen aan hebben staan in de tuin? Dan is tuinverlichting met licht- of bewegingssensoren wellicht iets voor u. Tuinverlichting met lichtsensoren gaan aan wanneer het donker wordt, terwijl tuinlampen met bewegingssensoren aangaan als er een beweging wordt geconstateerd. Dit soort tuinverlichting is ook ideaal om inbrekers tegen te gaan. Zij zullen in veel gevallen schrikken van het plotse licht en uw huis overslaan!
  • Zonne-energie. Al die draden in de tuin... Het is niet voor iedereen ideaal. Daarom bestaat er ook tuinverlichting op zonne-energie! In veel gevallen kunt u deze gewoon in de aarde steken en gaan de lampen 's avonds vanzelf aan.
  • Zwakstroom. Deze speciale lampen zijn uitstekend om bijvoorbeeld de vijver of andere sfeerplekken in de tuin te verlichten. 

Tuinverlichting kopen Zoetermeer

Kom naar ons tuincentrum in Zoetermeer om ons gehele aanbod tuinverlichting te bekijken. Heeft u vragen of weet u niet goed welke soort tuinverlichting het beste bij u past? Vraag het dan aan een van onze medewerkers die expert zijn op het gebied van verlichting in de tuin. Wij hopen u graag te mogen verwelkomen! Tuinverlichting kopen in Zoetermeer doet u dus bij Tuincentrum de Driesprong!