Kunstkerstbomen

Een echte kerstboom is uiteraard prachtig. Een Nordmann of Servische spar ziet er goed uit, ruikt heerlijk en geeft direct een kerstig gevoel af. Er zijn echter ook een aantal nadelen te bedenken. De naalden kunnen uitvallen, het geprik tijdens het decoreren kan pijnlijk zijn en een echte kerstboom heeft niet het eeuwige leven. Een kunstkerstboom is daarom ideaal als u het uzelf makkelijk wil maken. Er zijn tegenwoordig kunstkerstbomen die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Bij tuincentrum De Driesprong vindt u kunstkerstbomen in allerlei kleuren, maten en soorten. Van kleine bomen tot kunstbomen van meer dan 2 meter en van compleet gedecoreerd tot lekker basic. Kom bij ons langs,  want er zit vast en zeker een geschikte boom voor u bij!

Online kunstkerstbomen kopen
 


Vind de mooiste kunstkerstboom

Er zijn veel verschillende soorten kunstkerstbomen, van hele luxe varianten tot basic goedkopere kerstbomen. Hieronder vindt u de verschillende soorten kunstkerstbomen die wij aanbieden:

 • Natuurlijke kunstkerstboom: de natuurlijke kunstkerstboom is van top kwaliteit en (bijna) niet te onderscheiden van echte kerstbomen. Ze hebben meestal een piramidevorm en zijn er in vele maten.
 • Witte kunstkerstboom: de moderne versie van de standaard kunstkerstboom is de witte variant. Dit is zo'n boom die perfect in een minimalistisch interieur past. Uw verlichting en versiering komt er extra mooi in uit.
 • Smalle kunstkerstboom: bent u wat kleiner behuisd of wilt u kerst iets subtieler aanpakken? Dan is een smalle kunstkerstboom dé oplossing. 
 • Zwarte kunstkerstboom: een zwarte kunstkerstboom is helemaal hip en nu ook bij ons in Zoetermeer verkrijgbaar. Net als de witte variant is de deze boom perfect aan te sluiten op uw interieur. Zwart straalt luxe en magie uit: ideaal voor de kerst!
 • Besneeuwde kunstkerstboom: de kunstkerstbomen met sneeuw worden elk jaar populairder. Met zo'n boom waant u zich direct in een besneeuwd landschap op de Noordpool. Helemaal kerstig!

Wij bieden onder andere kunstkerstbomen van de merken Black Box, Everlands, Holiday Tree en Triumph Tree aan. Ook hebben wij een groot aantal kerstartikelen van Lemax.

Kunstkerstboom kopen | Tuincentrum De Driesprong Zoetermeer

Voordelen van een kunstkerstboom

 • Ruime keuze. Voor elke smaak, maar ook iedere portemonnee is er een boom te vinden
 • Eenmalige aankoop en daarmee een echte investering
 • Jarenlang plezier
 • Eenvoudig op te zetten en op te bergen
 • De boom blijft altijd mooi 
 • Geen uitvallende naalden

Kunstkerstboom kopen | Tuincentrum De Driesprong Zoetermeer

Kunstkerstboom met verlichting

Kunstbomen met verlichting mogen niet in dit rijtje ontbreken. Als u geen ruzie met draden wilt of geen zin heeft om de hele kerstboom te versieren met kerstlichtjes, dan is een kunstkerstboom met lichtjes de ideale oplossing. Een kunstkerstboom met verlichting opzetten is namelijk in no-time gepiept. Vaak kunt u ook zelf de intensiteit van de lampjes instellen. Natuurlijk verkopen wij ook kunstkerstbomen zonder verlichting. 

Kunstkerstboom kopen | Tuincentrum De Driesprong Zoetermeer

Versierde kerstboom kopen

Op onze kerstshow vindt u ook kleine kant-en-klare versierde kunstkerstbomen. Op onze speciale afdeling kunt u tussen de opgemaakte kerstbomen in verschillende stijlen en kleuren uw favoriet uitkiezen. U neemt deze vervolgens in zijn geheel mee naar huis. U heeft uw huis nog nooit eerder zo snel ondergedompeld in de kerstsfeer. Lekker makkelijk en snel!

Ontdek ook onze kerstverlichting

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstshow 2021