Klinkers

Voor sfeervolle bestrating van uw terras, tuinpaadjes en opritten zijn de "Hollandse" straatklinkers uitermate geschikt. Naast de uit klei gebakken soorten zijn er ook de betonklinkers die vooral door de kleurschakeringen een zeer verrassend beeld kunnen geven.

Gebakken klinkers

Naast de standaard klinkers in diverse kleuren en maten, is ook de getrommelde versie zeer populair, deze "oud" gemaakte klinkers haalt z'n oorsprong uit de oude dorpen en geeft uw tuin een rustieke uitstraling. De gebakken klinkers worden getrommeld zodat zij direct een doorleefd karakter krijgen. Om een mooi, gevarieerd kleurenpatroon te maken met genuanceerde materialen is het noodzakelijk om pallets verticaal af te stapelen. 

Prontostones - getrommelde betonklinkers

Prontostones zijn betonklinkers die door machinale bewerking een nostalgisch uiterlijk hebben gekregen. Deze stenen zijn er in diverse maten en kleuren en geven uw tuin een speels effect. Aangezien er diverse kleur nuances op de lagen van de pallet aanwezig zijn adviseren wij om de pallet van boven naar beneden en diverse pallets door elkaar heen te bestraten. Ook zijn deze klinkers bijzonder geschikt voor opritten, tuinpaden en terrassen.

Deze bestrating geeft de tuin een klassiek en rustiek karakter. De tuin is een gezellige buitenkamer waar alles kan en mag. Een spontaan en nonchalante ruimte voor het hele gezin.

Hong kong - een prachtige natuursteen soort

Een hardsteensoort in een donkerblauwe grijze kleur. In het oppervlak komen kleine donkere vlekjes (spots) voor die een apart effect aan dit hardsteen geven. Hong Kong tegels worden geleverd in een getrommelde uitvoering, maar ook met strakke zijden met een vellingkant. Al met al is Hong Kong een mooie, betaalbare natuursteen soort. 

Meer weten?

In onze online showroom vind u (een deel van) ons klinker assortiment. Kom langs in Zoetermeer voor informatie en een passend advies over klinkers!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bestrating