Elektrisch gereedschap

Elektrisch gereedschap is een must voor de middel tot grote tuin. Met elektrisch gereedschap maakt u het uzelf makkelijker. Het tuinieren gaat niet alleen makkelijker, maar ook veel sneller! Zonder elektrische grasmaaier kan het nog wel eens heel lang duren voordat het gras mooi gemaaid is. Bekijk ons aanbod elektrisch gereedschap in ons tuincentrum in Zoetermeer en laat u verrassen door het ruime aanbod. 

Elektrisch gereedschap kopen

Elektrisch gereedschap kopen in Zoetermeer en omstreken doet u bij Tuin- en plantencentrum De Driesprong. Onze werknemers staan voor u klaar en helpen u graag met het aanschaffen van elektrisch gereedschap dat bij u past. Er zijn ontzettend veel klusjes die u nu misschien nog veel tijd en moeite kosten, maar die u veel makkelijk af kunnen gaan met het juiste elektrisch gereedschap. Kom langs bij ons tuin- en plantencentrum en geniet van onze brede gangpaden en behulpzaam personeel. Om elektrisch gereedschap te kopen kom je naar Tuin- en plantencentrum De Driesprong!

elektrisch-tuingereedschap-kopen-zoetermeer

Verschillende soorten elektrisch gereedschap

Er bestaan natuurlijk elektrische gereedschappen voor grote en kleine klussen. Een heg snoeien kost natuurlijk veel minder energie met een elektrische heggenschaar dan met een handmatige. Wel moet u bedenken dat u voor de elektrische gereedschappen veelal een snoer nodig hebt met stroom. U kunt dit probleem gemakkelijk oplossen door een verlengsnoer te gebruiken! Er bestaan ontzettend veel verschillende soorten elektrisch gereedschap, deze kunt u onder andere kopen bij ons tuincentrum in Zoetermeer:

  • Elektrische grasmaaier
  • Elektrische heggenschaar
  • Hakselaar
  • Grastrimmers
  • En nog veel meer...

Het gazon maaien kan nog best een karwei zijn, maar niet met de elektrische grasmaaiers van Tuin- en plantencentrum De Driesprong. Een elektrische grasmaaier maakt het gras maaien weer leuk! Vraag aan onze medewerkers welke grasmaaier geschikt is voor uw type gazon, dit kan namelijk nog wel eens verschillen. Een heggenschaar maakt het snoeien en knippen van heggen makkelijk en u kunt dit nu doen in een middag in plaats van een complete dag, zo heeft u ook nog tijd voor andere delen in de tuin. Het afval wat van de heg komt kunt u in de hakselaar gooien, deze versnipperd het hout tot 45 mm zonder enige problemen. De elektrische grastrimmers kunt u in verschillende uitvoeringen kopen. U moet vooral letten op de lengte van de steel en uw lichaamslengte. Bij duurdere versies van grastrimmers kunt u deze verstellen. Heeft u veel moeilijke plekjes rondom het gazon waar u met de regulier grasmaaier niet bij kunt? Dan is een grastrimmer de beste oplossing. 

Meer informatie over elektrisch gereedschap

Wilt u meer informatie over ons aanbod elektrisch gereedschap? Kom dan langs bij ons tuincentrum in Zoetermeer of neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van het juiste elektrisch gereedschap voor u. Samen zorgen wij ervoor dat u uw droomtuin kunt verwezenlijken! Naast elektrisch gereedschap kunt u ook bij ons terecht voor handgereedschap en natuurlijk allemaal mooie planten. Wij hopen u snel terug te zien bij ons tuin- en plantencentrum in Zoetermeer nabij Leiden, Gouda, Den Haag en Delft. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Gereedschap