Schermen

Is het tijd voor een nieuwe schutting? Bij ons tuincentrum in Zoetermeer vindt je een groot assortiment tuinschermen in diverse soorten en maten. Lukt het niet om de schermen zelf naar huis te vervoeren? U kunt zo ook door ons laten thuisbezorgen!

Waar let je op bij het kopen van een schutting?

Er is een grote keuze u it diverse tuinschermen voor uw schutting. U kunt kiezen uit diverse houtsoorten, maten en designs. Zo vindt u bij Tuincentrum de Driesprong schuttingen mét en zonder doorkijk in de houtsoorten Douglashout, hardhout, vuren- en grenenhout en composiet. Ook bieden wij betonpalen aan voor een nóg langere levensduur van uw schutting. Een schutting zonder doorkijk biedt u privacy. Een schutting met doorkijk, bijvoorbeeld een trellisscherm, kunt u laten begroeien met bijvoorbeeld een klimplant. 

Bij ons tuincentrum in Zoetermeer verkopen wij tuinschermen van:

  • Douglashout. Deze houtsoort heeft een warme uitstraling en heeft een levensduur tot wel 10-15 jaar.
  • Vuren of grenenhout. Minder duurzaam dan bijvoorbeeld Douglas- en hardhout, maar wel een stuk budgetvriendelijker. De schutting kan behandeld worden met verf of beits om de levensduur te verlengen.
  • Hardhout; een van de sterkste houtsoorten voor buiten. Hardhout is van nature bestand tegen vocht en houtschimmels
  • Composiet Dit is een onderhoudsvriendelijk scherm met een levensduur van minimaal 10 jaar. 

Een schutting plaatsen

Wilt u uw schutting door ons laten plaatsen? Wij werken samen met vakbekwame hoveniers die graag voor u aan de slag gaan. Wilt u liever zelf uw schutting plaatsen? Op onze website leggen we uit hoe u een schutting kunt plaatsen je uit via een stappenplan.

Schutting behandelen met verf of beits

Door uw schutting te behandelen kunt u de levensduur verlengen en beschermd u de kleur van uw schutting. Vooral hardhout en Douglashout zal zonder behandeling gaan vergrijzen. Op onze pagina over tuinbeitsen vindt u meer informatie over het verven en beitsen van uw schutting.

Collectief uw schutting aanschaffen

Wij bieden speciale prijzen als samen met een groep buren uw schutting aanschaft en laat plaatsen. Vraag op onze houtafdeling naar meer informatie.

Meer weten?

In onze online showroom vind u (een deel van) ons assortiment schermen. Heeft u hulp of advies nodig? Onze expert op de houtafdeling helpen u graag verder!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinhout