Katten

Van krabpalen tot de lekkerste mandjes voor uw kat! Alles is aanwezig op de dierenafdeling bij Tuincentrum de Driesprong. Handige draagmandjes, kattenmanden, leuke eetbakjes maar ook vlooienbandjes, speeltjes en een groot assortiment voeding en vitaminepreparaten. Keuze genoeg om uw kat te verwennen! Wij verkopen o.a.

 • Renske Natural Petfood
 • Fokker
 • lief! lifestyle 
 • Prins

Katvriendelijke tuin

Wilt u uw kat verwennen met een zogeheten katvriendelijke tuin? Dat kan zeker! Katten zijn dol op de geur van kattenkruid (Nepeta) en valeriaan. Ook kunt u speciaal kattengras en lage, zachte siergrassen, zoals de zegge Carex caryophyllea en blauw schapengras (Festuca glauca) planten. Dit zijn gezonde knabbelsticks voor veel katten. Katten zitten verder graag hoog, zodat ze goed zicht over de omgeving hebben. U kunt uw kat blij maken met een tuinmeubel dat het hele jaar door buiten blijft staan, een verhoogde plantenbak of het onderste deel van de stam van een gevelde boom!

Kattenspeeltjes

Speelgoed en kattenspeeltjes zijn enorm populair en geven uw kat het plezier en vermaak thuis die hij verdient. Binnenshuis hoeft uw kat zich niet te vervelen want hij kan urenlang spelen met de verschillende soorten kattenspeeltjes die er in ons tuincentrum zijn. Vooral huiskatten hebben binnen veel vermaak nodig, omdat zij geen extra beweging krijgen buitenshuis. Door verschillend speelgoed voor uw kat in huis te hebben en deze af te wisselen, heeft de kat altijd genoeg keuze om ergens mee te spelen en zal de kat niet snel uitgekeken raken op een speeltje.

U bent ook van harte welkom in ons tuincentrum in Zoetermeer nabij, Rotterdam, Den Haag en Gouda.

Soorten kattenspeeltjes

Er zijn enorm veel verschillende kattenspeeltjes waarmee uw kat zichzelf uren kan vermaken, maar ook kattenspeeltjes die u samen met uw kat kunt uitproberen. Katten hebben vanuit zichzelf een natuurlijk jachtinstinct en om die reden zijn speeltjes waarop zij kunnen jagen altijd erg aantrekkelijk voor ze. Zo hebben wij speelmuizen en speelballen te koop in het tuincentrum. Met een kattenhengel kunt u het jachtinstinct van de kat ook stimuleren. Sleep bijvoorbeeld het speelgoed aan de hengel over de grond, zodat de kat zijn ‘prooi’ kan besluipen. Veel speelplezier 100% zeker gegarandeerd!

Bescherming voor uw kat

Vergeet ook niet uw huisdieren te beschermen tegen ongewenste beestjes zoals vlooien en wormen. Wij verkopen hiervoor middelen van Beaphar.

beaphar 

Meer weten over katten?

Wilt u advies op maat over uw kat? Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder! Graag tot ziens in ons tuincentrum, dé dierenwinkel van Zoetermeer met alles voor uw kat! Graag tot ziens in ons tuincentrum, dé dierenwinkel van Zoetermeer met alles voor uw kat, hondknaagdiervis en vogel in onze dierenwinkel.

Producten voor Katten

 • Kittyfriend Extra

  Kattenbak vulling, 30 liter. 

  Per stuk 10,75 2 voor 18,49
 • Kittyfriend Ultra

  Kattenbakvulling, 15 liter.

  Per stuk 10,75 2 voor 18,49
 • Sanicat Hygiëne+

  Ultra absorberend en houdt geuren onder controle. 20 liter.

  Sanicat
  Per stuk 13,85
 • Vitakraft Magic Clean

  Kattenbakvulling die niet klontert. Zeer absorberend, stofarm en zuinig in gebruik. Deze kattenbakvulling kan na gebruik in de biobak of bij het compost gegooid worden.

  Per stuk 10,99 2 voor 19,99