Vogels en insecten

Vogels in de tuin zijn hartstikke leuk om naar te kunnen kijken. In het voorjaar, de zomer en het najaar kunnen ze goed voor zichzelf zorgen, terwijl ze in de winter graag wat hulp krijgen. Met ons assortiment voor vogels komen de vogels gegarandeerd de winter door!

Vogels in uw tuin voeren

In de winter zijn de vogels vaak op zoek naar eten. Door wat eten in uw tuin of op uw balkon neer te zetten helpt u de vogels de winter door. Wij hebben een ruim assortiment aan vogelvoer, waardoor u gedurende het hele jaar kunt genieten van de vogeltjes in uw tuin! U kunt klein beginnen en wat pindakaas neerzetten in een voederschaal of zelfs een compleet vogelbuffet.

Vogelbadjes 

Met de vogelbadjes die wij verkopen kunnen de vogels in uw tuin wat drinken en baden. Zo houden ze hun vleugels schoon en krijgen ze geen dorst. Er zijn bij ons verschillende vogelbadjes te koop in verschillende kleuren, maten en met verschillende designs. Zo krijgt u niet alleen leuke vogels in uw tuin, ook voegt het vogelbadje wat toe aan uw tuin zelf! Wij verkopen vogelbadjes die u voor uw raam kunt ophangen, of vogelbadjes die op de grond neergezet kunnen worden. Als u een vogelbadje ophangt voor het raam, dan kunt u goed zien welke vogels er in uw tuin rondvliegen! Vooral in de zomer is het van belang dat de vogels in uw tuin een badje hebben. 

Vogelhuisjes kopen in Zoetermeer

Vogelhuisjes zijn niet te missen in uw tuin of op uw balkon. Door een paar vogelhuisjes neer te zetten komen er vrijwel zeker vogeltjes naar uw tuin. Wij verkopen vogelhuisjes van klein tot groot, en in allerlei kleuren. In de vogelhuisjes kunt u wat vogelvoer uit ons assortiment. Hang uw vogelhuisje op een plek waar niet de hele dag zon op schijnt en waar het niet kan inregenen. De drie meest voorkomende vogels in uw tuin hebben vaak specifieke eisen voor een vogelhuisje. De drie meest voorkomende vogels en hun eisen zijn:

  • Huismus 
  • Koolmees
  • Roodborstje

De Huismus heeft graag dat het vogelhuisje tegen een gebouw hangt en meerder gedeeltes heeft. Huismussen broeden namelijk graag samen! Koolmezen hangen het liefste op 2 meter van de grond. Koolmezen hebben liever niet dat er nog een vogelhuisje in de buurt hangt. Roodborstjes hechten veel waarde aan privacy. Het liefst hebben zij dat u het vogelhuisje bij een klimplant of dicht bosje ophangt op ongeveer 2 meter hoogte. Onder de dakrand is ook altijd een optie voor vogelhuisjes van Roodborstjes. 

Vragen over ons aanbod vogelartikelen

Mocht u vragen hebben over ons aanbod artikelen voor vogels dan kunt u altijd terecht bij één van onze medewerkers in ons tuincentrum. Ons tuincentrum is gelegen in Zoetermeer nabij Pijnacker, Bleiswijk en Benthuizen. Voor vragen kunt u ook ten alle tijden contact met ons opnemen. Vul het contactformulier in, stuur een e-mail of bel ons op! De vogels in uw tuin zullen blij zijn met uw aankopen in de dierenwinkel van ons tuincentrum. Tot ziens bij Tuin- en plantencentrum De Driesprong! 

Bent u naast producten voor vogels op zoek naar producten voor uw huisdier? Neem een kijkje bij ons assortiment voor honden en katten

Tuincentrum te Zoeterwoude, Benthuizen, Moerkapelle, Rokkeveen, Pijnacker

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierenwinkel