Barbecue accessoires

Het is heerlijk om in de zomer met familie en vrienden in de tuin te genieten van een zelf gegrild stukje vlees. Of misschien een aardappel, stokbroodjes of champignons: de culinaire mogelijkheden op de barbecue zijn eindeloos. Maak het barbecueën voor uzelf plezieriger met de juiste barbecue accessoires. Zoekt u een handige vleestang of een visgrill, het juiste bovenrooster of wilt u advies over speciale schoonmaakmiddelen? In ons tuincentrum in Den Haag vind je een ruim aanbod aan allerlei barbecue accessoires van diverse merken.

Barbecue accessoires: van gereedschap tot aan thermometers

Je vindt van alles in ons gezellige tuincentrum! Op een warme zomerdag is het heerlijk om samen met familie en vrienden te gaan barbecueën en te genieten van de zomerse temperaturen. Voor een geslaagde barbecue heb je uiteraard de nodige BBQ accessoires nodig, want met de juiste BBQ gereedschappen wordt barbecueën voor iedereen een eitje. Wij bieden jou o.a:

  • Bluetooth vlees thermometers
  • Vleestang
  • Visgril
  • BBQ schoonmaakmiddelen
  • Rookhout
  • Gietijzeren pannen
  • Barbecue aanstekers

 

Accessoires voor uw BBQ

 

Voor het gemak: een elektrische BBQ aansteker

Heb je bijvoorbeeld een kamado BBQ thuis staan? Dan is het heel handig om een elektrische BBQ aansteker te kopen om het houtskool mee aan te steken zonder enige aanmaakmiddelen en aanstekers. Het enige wat je wel nodig hebt, is een stroomaansluiting in de tuin maar als je dat hebt, dan ga jij 100% gelukkig worden van een elektrische BBQ aansteker. Als alternatief kun je ook een BBQ aansteker op gas kopen. 

BBQ accessoires in Zoetermeer

Skillet - De gietijzeren koekenpan

Wat een ander enorm leuk BBQ accessoire is, is de BBQ skillet. Je kunt in deze gietijzeren koekenpan enorm veel bereiden: denk aan brood, groentes maar ook heerlijke desserts! Zodra je een BBQ skillet koopt, dan raden wij je om deze goed te onderhouden. Doe je dit goed? Dan gaat de pan voor de rest van je leven mee. 

Schoonmaakmiddelen voor de barbecue

Happy cleaning! Het is een klusje waar veel mensen tegenop kijken: het schoonmaken van de BBQ.. Maar voor het beste grillresultaat en een langere levensduur van de barbecue is het enorm belangrijk om deze goed schoon te maken na het gebruiken hiervan. Gelukkig zijn er tal van schoonmaakmiddelen in ons tuincentrum te vinden dus deze klus makkelijker & leuker maken. Zo vind je diverse reinigingsborstels waarmee je effectief het rooster van je barbecue schoonmaakt, maar ook zijn er reinigingssprays die vuil loswerken die jou helpen om alle oppervlakken van je barbecue hygiënisch schoon te maken. 

BBQ gereedschap

Stiekem weet je natuurlijk al dat een goede set barbecuegereedschap onmisbaar is voor een geslaagde barbecue sessie. Zo hoort een goede BBQ tang hierbij. Je kunt o.a een langere tang kopen zodat je handen niet te dicht bij het vuur komen. Of je kunt kiezen voor een schoonmaakgrillborstel waarmee je alle resten eenvoudig reinigt! Met een van onze grilltangen kun je je vlees, vis of groenten van de barbecue pakken en omdraaien. Er zijn bovendien ook uitgebreide sets met bijvoorbeeld een spatel of een burger flipper.

houtskool, gas of elektrische bbq accessoires

Digitale thermometer kopen

Wil jij de perfecte garing voor jouw gerechten? Dan is een kookthermometer ideaal als handig hulpje! Woon je in Zoetermeer, nabij Nootdorp, Pijnacker, Benthuizen, Stompwijk en Zoeterwoude en steek jij binnenkort de barbecue aan? Kom langs en bekijk onze handige barbecue accessoires voor gemak, onderhoud en hygiëne. Alles voor jouw houtskool, gas en elektrische BBQ vind je bij ons tuincentrum. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues