Kussens

Kussen kopen | Tuincentrum de DriesprongIs uw bank eigenlijk nog niet aan vervanging toe maar wilt u toch graag een kleine metamorfose? Met frisse nieuwe kussens geeft u een geheel nieuwe look aan uw meubels. Bij ons in het tuincentrum vindt u kussens voor uw lounge set, dining set of lekkere comfortabele zitkussens die u overal kwijt kunt. Van mooie rustige design kussens tot vrolijke kleurige kussens, kom bij ons langs en vindt de kussens die uw interieur opfraaien. Voor de zomeravonden als het net wat frisser is buiten hebben wij mooie bijpassende plaids.

Kussens bed | Slaap kussen

Een hoofdkussen is uiterst belangrijk omdat u zo'n derde van uw leven in bed ligt en slaapt. Dan is het natuurlijk ook geen wonder als u een goed kussen wilt. Okergele kussens, groene kussens, roze kussens en nog veel meer kleuren hebben wij in ons tuincentrum te Zoetermeer. Er zijn veel verschillende soorten kussens, waaronder:

  • Donzen kussens
  • Wollen kussens
  • Synthetische kussens
  • Schuim kussens
  • Latex kussens

De keuze is ERG afhankelijk van uw wensen en persoonlijke voorkeur. De meeste kussens uit ons assortiment vormen zich naar uw lichaam en voelen lekker warm aan. Een hoofdkussen is echter zeer persoonlijk dus het is belangrijk deze in ons tuincentrum te proberen. 

Kussen kopen | Tuincentrum de DriesprongKussen kopen

Een sierkussen maakt uw stoel of bank uitnodigend en sierkussens kunnen elkaar bovendien goed complimenteren. Sierkussens zijn uitermate geschikt om verschillende stijlen met elkaar te combineren voor een unieke woonstijl! Experimenteer daarom eens met verschillende formaten, texturen en kleuren door elkaar. Kijk daarnaast ook goed naar het seizoen: in de winter wilt u waarschijnlijk warmere texturen en in de zomer mogen de vrolijke prints weer tevoorschijn komen! Zo kunt u in de warme maanden natuurlijk ook de kussens naar buiten verhuizen voor uw eigen tuinkamer! Wees creatief. 

Grote kussens

Zoekt u grote kussens om uw woonkamer eens te verfraaien? Kan uw woonkamer wel een opvallende eyecatcher gebruiken? Of wilt u uw bank of vloer eens opfleuren met grote sierkussens in verschillende motieven en kleuren? Koop dat eens grote kussens om de sfeer in huis te verbeteren! Grote kussens creëren namelijk een oase van sfeer en gezelligheid in uw woonkamer of serre. Door verschillende kleuren en/of motieven met elkaar te combineren op de bank toont u uw stijl aan gasten die langskomen. XL woonkussens kunnen simpelweg overal in huis gebruikt worden.

Kussenhoes

U kunt ook diverse kussenhoezen bij ons tuincentrum in Zoetermeer kopen, waaronder:

  • Kussenhoes 40x40
  • Kussenhoes 50x50
  • Kussenhoes 60x60

Naast mooie kussens, kunt u in ons tuincentrum ook andere woonaccessoires kopen zoals: kaarsen, geurartikelen, zijdebloemen en kamerplanten.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau