Kunstbloemen & -planten

Naast onze tuin- en kamerplanten hebben wij een uitgebreide afdeling met foambloemen, zijdebloemen en -planten ook wel kunstbloemen en kunstplanten genoemd. Een combinatie van een trendy pot met een zijden orchidee is niet van echt te onderscheiden. Bovendien heb je er geen omkijken naar en staan ze bijzonder decoratief. Zet een mooi boeket van zijdebloemen in uw hal en uw huis oogt meteen vrolijk als uw gasten arriveren. In ons tuincentrum vindt u een grote variatie aan (seizoens)bloemen, planten en decoratieve takken. 

Zijde bloemen

Een mooi, groot boeket of een paar enkele bloemen in een smalle vaas, met zijde bloemen kunt u jaren vooruit! Kunstbloemen zijn een uitkomst voor de grote hoeveelheid mensen die toch stiekem vergeet hun planten en bloemen goed te verzorgen. Dat maakt nep bloemen ook een ideale uitkomst als u een studentenplant zoekt. 

Kunstbloemen en kunstplanten

Zijde planten

Bent u op zoek naar een plant voor die ene donkere hoek of in de kamer waar geen raam zit? Kijk dan eens bij onze zijde planten! Deze planten, groot en klein, brengen groen naar zelfs de donkerste plekken in huis! Ook bieden wij hangplanten voor buiten en binnen aan met kunstplanten. Veel gebruikte bloemen en planten in een zijdebloemen boeket zijn:

  • Chinese bloesem
  • Nep Orchidee
  • Geraniums

Zijde planten

Arrangementen

Bent u op zoek naar een mooi stuk voor in huis? Onze stylisten stellen geheel naar uw smaak een uniek stuk voor u samen. Dit kan een een vaas of pot uit onze winkel, of een zelf meegebrachte vaas. Loopt u voordat u met uw eigen artikel de winkel in loopt wel even langs onze servicebalie om het artikel te melden. Van miniplantjes tot aan de grote kamerplanten: laat u inspireren op onze zijdebloemen afdeling. Tot snel!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau