Kunstbloemen & -planten

Kunstbloemen en kunstplanten kopen | Tuincentrum de DriesprongNaast onze tuin- en kamerplanten hebben wij een uitgebreide afdeling met foambloemen, zijdebloemen, kunstbloemen en kunstplanten. Een combinatie van een trendy pot met een zijden orchidee is niet van echt te onderscheiden. Bovendien heb je er geen omkijken naar en staan ze bijzonder decoratief. Zet een mooi boeket van zijdebloemen in uw hal en uw gasten hebben meteen een vrolijke binnenkomer. In ons tuincentrum vindt u een grote variatie aan (seizoens)bloemen, planten en decoratieve takken. Ook hebben wij een groot assortimenten pluimen en droogbloemen - dé trend van het moment!

Kunstbloemen kopen

Een mooi, groot boeket of een paar enkele bloemen in een smalle vaas: met kunstbloemen kunt u jaren vooruit! Bloemen van zijde zijn een uitkomst voor de grote hoeveelheid mensen die toch stiekem vergeet hun planten en bloemen goed te verzorgen. Druk met het gezin, werk of de studie? Met een bos nepbloemen is uw huis altijd voorzien van een vrolijke noot. Ze hoeven geen water of verzorging en gaan toch jaren mee. Dat is nog eens een goeie investering! Onze medewerkers creëren graag een prachtig kunstbloemen boeket met en voor u.

Kunstplanten kopen

Bent u op zoek naar een plant voor die ene donkere hoek van de woonkamer of wilt u misschien de bijkeuken van een groene touch voorzien? Ontdek onze vaak niet van echt te onderscheiden kunstplanten! Deze planten van zijde hebben we in allerlei soorten en formaten op voorraad. Groot of klein, ze brengen hoe dan ook groen naar zelfs de donkerste plekken in huis! Ook zijn ze de perfecte vervanger voor planten die niet tegen koude of juist warme plekken kunnen. Liever een hangplant? Ook die hebben we! Veel gebruikte bloemen en planten in een zijdebloemen boeket zijn:

  • Chinese bloesem
  • Orchidee
  • Geraniums

Kunstbloemen en -planten kopen | Tuincentrum de Driesprong    

Droogbloemen en pluimen kopen

Droogbloemen en pluimen zijn dé trend van het moment op interieurgebied. Sierbloemen, pluimen, grassen, graansoorten en kruiden... Droogbloemen zijn er in veel verschillende soorten, maten en kleuren. Ze behouden voor altijd hun kleur, maar ook hun geur. Hierdoor is een droogbloemen boeket een fantastisch cadeau waar de ontvanger lang plezier van gaat hebben. Kies de bloemen die u mooi vindt en combineer erop los! Zet ze in een bijzondere vaas of verdeel uw bos over een aantal kleinere vaasjes. Ook is een droogbloemen krans leuk om te maken: een klein klusje, maar met een groots effect. Wissel de bloemen elk seizoen af voor een frisse wind in uw woning.

Arrangementen kopen

Bent u op zoek naar een mooi bloemstuk voor in huis? Onze stylisten stellen geheel naar uw smaak een uniek arrangement voor en met u samen. Dit kan een een vaas of pot uit onze winkel, of een zelf meegebrachte vaas. Van miniplantjes tot aan de grote kamerplanten en van droogbloemen tot nepbloem boeketten: laat u inspireren op de kunstbloemen afdeling van tuincentrum de Driesprong in Zoetermeer. Tot snel!

zijde kunstbloemen boeket zoetermeer zijde kunstbloemen arrangement zoetermeer zijde arrangement zoetermeer zijde boeket zoetermeer

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau