Kaarsen en geurartikelen

In een gezellig huis of een sfeervolle tuin zullen kaarsen naast woonaccessoires zelden ontbreken. Denkt u zich maar in, een romantisch diner of een goed gesprek zijn toch het best bij rustig flikkerend kaarslicht. In ons tuincentrum kunt u terecht voor stompkaarsen, bolkaarsen, geurkaarsen, dinerkaarsen, geurlampen, geurdiffusers, geurbranders en geurzakjes.

Alles kunt u naar wens combineren met een mooie kandelaar of een bijpassende schaal of dienblad. En vergeet u ook de kaarsen voor buiten niet, zomerse fakkels, lantaarns of citronella tegen die lastige muggen. In ons tuincentrum kunt u allerlei ideeën opdoen over de nieuwste trends op het gebied van kaarsen en andere sfeerverlichting. Wij verkopen producten van o.a. Ashleigh & Burwood, Bolsius, Ultransmit, Bridgewater en Gouda.

Kunstbloemen


 

Geurlampen en aroma diffusers

Hangt er in uw huis wel eens een geur van rook, frituur of dieren en ruikt u liever een eigen uitgekozen geur? Kies dan voor een geurlamp of aroma diffuser! Deze geven een heerlijke geur af en zijn steeds bij te vullen. Hierdoor kunt u ze jaren lang gebruiken en steeds weer kiezen voor een nieuwe geur. Wij verkopen geurverspreiders die u moet aansteken en die op stroom werken. Ook verkopen wij geurlampen die tevens een luchtbevochtiger zijn en die door middel van een koude nevel de luchtvochtigheid in uw kamer kunnen verbeteren. Bij ons heeft u keuze uit:

  • Diffusers met timer
  • Diffusers met LED verlichting
  • Diffusers luchtbevochting
  • Geurlampen met glasmozaiek
  • Geurlampen met luchtreinigende eigenschappen

Geurlamp van Ashleigh & Burwood

De Fragrance Lamps van Ashleigh & Burwood zijn een krachtige manier om je huis te zuiveren van nare luchtjes en een heerlijke geur te verspreiden. Vanwege hun kracht raden wij aan ze ongeveer 20 tot 25 minuten per keer te branden (in een kamer van 20m2). De geur zal uren lang in de lucht blijven hangen. In ons tuincentrum in Zoetermeer vind je verschillende geuren en geurlampen. Elke maand wordt er een nieuwe geur en lamp van de maand gekozen. Deze zijn heel de maand verkrijgbaar met 25% korting!

Geurkaarsen en wax melts

Naast geurlampen en diffusers verkopen wij ook (luxe) geurkaarsen en wax melts. Van vanille geuren tot ingewikkelse tropische combinaties, bij ons kunt u het allemaal vinden als geurkaars in glas, waxine of als wax melt. Naast een lekkere geur hebben sommige kaarsen nog meer voordelen. Zo helpen sommige geurkaarsen tegen muggen. Wax melts of geur chips geven ook een heerlijke geur af. Deze kunnen gesmolten worden een een houder met waxinelichtje. Het voordeel van wax melts is dat u uw eigen geur kan samenstellen. Met keuze uit vele verschillende wax melts kunt u eindeloos variëren!

Geur zonder aandacht

Zoekt u iets wat u zonder verdere aandacht ergens neer kunt zetten, wellicht op het toilet of in de gang? Dan zijn geurstokjes of geurzakjes ideaal!

wax melts bolsius

De echte sfeermakers? Kaarsen!

Door een aantal kaarsen in huis neer te zetten, wordt direct sfeer en gezelligheid gecreëerd! Koop kaarsen in de kleur van je interieur en vrolijk het interieur thuis op. Kiest u liever voor iets opvallends? Ga dan voor roze, blauwe, gele of zwarte kaarsen. Met kaarsen maakt u een romantische avond compleet en brengt u sfeer in huis en tuin aan. In ons assortiment zal u verschillende kaarsen vinden die geschikt zijn voor elke gelegenheid. Of u nu de keuze maakt voor kleine kaarsen, grote kaarsen of waxinelichtjes: ze hebben allemaal één ding met elkaar gemeen: sfeer & gezelligheid.

Kunt u niet wachten om uw huis te vullen met sfeervolle kaarsen? Bekijk ons assortiment in het tuincentrum en kom inspiratie opdoen. Check hier onze openingstijden.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau