Arrangementen

Door de ruime keuze in erg mooie schalen van glas, keramiek, kunststof maar ook manden maakt tuincentrum De Driesprong in Zoetermeer arrangementen voor iedereen en ieders stijl. Je kunt gezellig langskomen om planten uit te zoeken zodat wij in Zoetermeer een mooi arrangement kunnen samenstellen. Verder kunnen wij jou ook advies geven, want niet iedere kamerplant of plant past qua verzorging bij de ander.

Bloempotten


 

Arrangementen laten maken Zoetermeer

Ook is het belangrijk om rekening te houden met de persoon in kwestie want er zijn mensen met groene vingers maar soms kunnen makkelijke kamerplanten zoals cactussen of vetplanten meer op hun plaats zijn. Ook met deze vetplanten zijn leuke dingen te maken, denk maar eens aan een roodstenen kruik of schaal gevuld met vetplanten gecombineerd met wat zand en steentjes. Het voordeel van een plantenbak is dat er altijd plantjes verwisseld kunnen worden waardoor er regelmatig een ander beeld geschept wordt in huis. Wij verwelkomen jou graag in ons tuincentrum in Zoetermeer waar wij graag een arrangement voor jou opmaken! Wil jij een arrangement of een plantenstukje laten maken? Kom dan naar ons tuincentrum in Zoetermeer nabij Den Haag, Leiden en Gouda. Daar staan wij voor jou klaar om een arrangement op te maken geheel naar jouw wens. Op dit moment maken wij nog geen arrangementen op via onze website. Heb je vragen over arrangementen? Neem contact met ons op of kom langs in Zoetermeer. Onze deskundige medewerkers helpen je uiteraard graag in ons tuincentrum! 

Arrangement kopen in het tuincentrum

Wij helpen jou graag met het samenstellen van een bloemstuk of arrangement. Al onze planten worden met zorg uitgekozen en samengesteld door onze plant specialisten. Ze luisteren graag naar jouw wensen en voorkeuren en helpen jou bij het maken van een mooi bloemen arrangement. Vaak gebruikte bloemen in een arrangement zijn:

plantenarrangement zoetermeer plantenarrangement zoetermeer orchideeën arrangement Zoetermeer

Nét dat beetje extra luxe

Een mooi bloemstuk of arrangement geeft jouw kantoor of huis nét dat beetje extra luxe en daarbij schept het een fijne sfeer voor alle medewerkers en/of huisgenoten. Tuincentrum Driesprong is dé expert op het gebied van planten en gerelateerde stukken zoals een arrangement bloemen. Of je nu kiest voor een mooi gekleurd bloemstuk of juist een wat simpelere neutrale kleurarrangement, je kunt bij tuincentrum De Driesprong overal voor terecht. Het tuincentrum is van alle markten thuis en maakt voor jou de mooiste creaties geheel in de door jou gewenste stijl. 

Terrarium voor kamerplanten

In ons tuincentrum kunt u ook terecht voor de terrariums voor kamerplanten die je nu veel ziet. Deze trendy, glazen terrariums zijn gevuld met planten die geschikt zijn om in een afgesloten omgeving te leven. Het leuke aan een kamerplantenterrarium is namelijk dat je twee weken na aanschaf de kurk op de fles kunt doen waardoor het terrarium helemaal is afgesloten! De planten zorgen vanaf dat moment helemaal voor zichzelf. Zelf aan de slag met een terrarium? Bij ons tuincentrum in Zoetermeer vind je ook alles wat je nodig hebt om zelf een terrarium te maken! 

Bloemstuk kopen

Verder verkoopt ons tuincentrum te Zoetermeer mooie manden om planten in te zetten. Zo kun je bijvoorbeeld een witte orchidee het beste combineren met een gekleurde of glazen pot. Een rode pot kan je het beste vermijden bij een roze orchidee. Kom eens gezellig bij ons langs in Zoetermeer en zoek een plant uit. Wij zorgen voor de juiste combinatie van pot, mand, schaal en bloemen. Naast ons arrangementen aanbod, verkoopt het tuincentrum ook mooie tuinplanten, potten en woonaccessoires. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten