Lemax

Elk jaar bouwen wij de grootste Lemax show van Zuid-Holland. Naast (de nieuwste) huisjes, Lemax figuren en accessoires kunt u bij ons ook terecht voor opgemaakte dienbladen en lantaarns met Lemax artikelen. Zo is er in elk huis ruimte voor een kerstdorp! Zet u uw dorp op de kast, op tafel of onder de kerstboom? Wij hebben een grote voorraad Lemax artikelen!

Bezoek onze kerstshow!

 

 

Bekijk hier een filmpje van onze Lemax afdeling van 2021:

 
 

Op maat gemaakt

Wij kunnen op onze kerstshow ook uw dienblad, lantaarn of schaal voor u opmaken met Lemax artikelen.

Lemax huisjes kopen

Wie kent het merk niet? Lemax is hét merk wanneer u aan kerstartikelen en kersthuisjes denkt. Elk jaar weer kunnen Lemax liefhebbers allerlei verschillende kerstminiaturen, kerstfiguren en kersthuisjes toevoegen aan hun collectie of kerstdorp. Natuurlijk doet u dit geheel naar eigen smaak of u laat u leiden door een specifiek thema. Lemax staat namelijk bekend om de unieke themadorpen die ieder jaar geüpdatet worden met een nieuwe collectie. De merkwaardige kersthuisjes van Lemax zijn van erg hoge kwaliteit en gaan vaak erg lang mee. Vaak zijn de huisjes voorzien van een interieurscène (inkijkje) en vrolijke kleuren. Verzamelaars vanuit de hele wereld creëren ieder jaar weer een uniek kerstdorp met prachtige lichtgevende en bewegende kersthuisjes. 

U kunt de Lemax artikelen ook combineren met onze Efteling lijn voor een echte Nederlandse uitbreiding van uw kerstdorp!

Lemax huizen kopen | Tuincentrum de Driesprong Zoetermeer Lemax huisjes kopen | Tuincentrum de Driesprong Zoetermeer

Lemax kerstdorp

Al sinds 1990 bestaat het merk Lemax. Het merk begon ooit met enkele verlichte kersthuisjes, maar is tot de dag van vandaag uitgegroeid tot een wereldmerk op het gebied van kerst. Lemax biedt onder andere:

  • Lemax kabelbaan
  • Lemax kersthuisje
  • Lemax schaatsbaan
  • Lemax fontein
  • Lemax kabelbaar

De kerstproducten zorgen ervoor dat u een reallife dorp kunt nabootsen. De meeste Lemax huisjes zijn namelijk verlicht of zijn voorzien van beweging. Dit geeft extra sfeer en beleving met zich mee. 

Online kersthuisjes kopen

 

 

Lemax figuren kopen | Tuincentrum de Driesprong Zoetermeer

Meer weten:

Wilt u meer lezen over Lemax? U kunt uw vragen altijd stellen aan een van onze Lemax experts op onze kerstshow. Plan dus nu uw bezoek aan tuincentrum De Driesprong. Liever online shoppen? Ontdek ons online kersthuisjes assortiment.

Kom naar onze kerstshow!
 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstshow 2021