Kussens en parasols

Uw tuin is niet compleet zonder een stel prachtige tuinkussens en een mooie parasol. Zo kunt u heerlijk op uw tuinmeubelen in de schaduw zitten en ziet uw tuin er ook nog eens hartstikke vrolijk uit. Ook kunt u bij ons tuincentrum in Zoetermeer terecht voor buitenkleden en tafelkleden, deze brengen nog meer kleur in uw tuin. U vindt bij ons tuin- en plantencentrum een ruim aanbod aan tuinmeubelkussens en parasols, zowel in het goedkopere als in het luxe segment. 

Loungesets


 

Tuinkussens in alle kleuren en maten

Zonder direct een gehele nieuwe set aan te hoeven schaffen, kunt u de stijl van uw tuinmeubelen ook veranderen met nieuwe kussens. Kies kleuren die aansluiten bij de tuinplanten en bloemen in uw tuin om een mooie eenheid te creëren. Ons assortiment tuinkussens gaat altijd met de trends mee en wordt ieder seizoen weer aangevuld. Wij verkopen tuinkussens in hartstikke veel kleuren, er zit vast-en-zeker een kleur bij die goed bij uw tuinmeubelen en parasols past. Het is belangrijk dat tuinkussens van goede kwaliteit zijn, omdat de tuinstoelkussens of de tuinkussens loungebank dan nog langer meegaan. Zorg ervoor dat u een goede plek in huis of in de schuur hebt waar u de kussens voor buiten kunt stallen als u deze langere tijd niet gebruikt. Omdat wij tuinkussens is verschillende prijsklassen verkopen, kunt u ook bij ons terecht voor goedkope tuinkussens en goedkope loungekussens! Wij verkopen kussens van o.a. de merken Hartman en Madison. 

U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende textiel producten:

  • Tuinstoelkussens
  • Tuinkussens loungebank
  • Tuinkussens loungeset
  • Tuinkussens hoge rug
  • Tuinkussens lage rug
  • Sfeerkussens
  • Plaids

parasols kopen | Driesprong 

Parasols: ontdek zweefparasols, grote en kleine parasols

Ook parasols zijn te verkrijgen in de meest uiteenlopende kleuren en materialen. De juiste parasol geeft niet alleen schaduw, maar kan ook bescherming geven bij een onverwachtse zomerse regenbui. Kom langs in ons tuincentrum en laat u door ons adviseren over welke parasol het meest geschikt is voor uw tuin. Een zweefparasol is ideaal als u die vervelende parasolstok in het midden niet meer wilt hebben. De zweefparasol zweeft als het ware over uw tuinset of loungebank, zo heeft u geen last van de parasolstok en kunt u toch heerlijk in de schaduw zitten. Wij verkopen allerlei parasols in verschillende maten. Voor de kleinere tuin verkopen wij kleine parasols en voor de grote natuurlijk de grote parasols! Zo weet u zeker dat de parasol goed past in uw tuin. Wist u dat balkon parasols de laatste tijd ook steeds populairder worden? Wij verkopen parasols van o.a. het merk Platinum Casual Living.

Buitenkleden kopen voor sfeer

Om de buitenruimte compleet te maken verkopen wij ook verschillende kleden die geschikt zijn voor buiten. Deze buitenkleden zijn gemaakt van een onderhoudsvriendelijke kunststof met een verhoogde UV-resistentie. Door de hoge UV-resistentie is de kans minder groot dat deze gaan verkleuren door de zon en blijven zij nog langer mooi. De kleden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en dessins. 

Tafelkleden voor buiten

Om de tafel te beschermen of op te vrolijken verkopen wij ook tafelkleden en tafelzeil vanaf de rol. Deze gaat per halve of strekkende meter. Dit tafelzeil kunt u hartstikke goed gebruiken om de tafel te beschermen als uw (klein)kinderen aan de tafel gaan eten of spelen en u geen vlekken wilt! 

Voor ons gehele aanbod aan tuinkussens, parasols, buitenkleden en tafelkleden voor buiten komt u naar ons tuincentrum in Zoetermeer nabij Leidschendam, Voorburg en Voorschoten. Voor vragen kunt u langskomen of contact met ons opnemen. Hopelijk zien wij u snel terug in ons tuin- en plantencentrum!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinmeubelen