Dining sets

Een dining set is een tuinmeubelset bestaande uit een eettafel en bijpassende tuinstoelen. Het ultieme zomergevoel is met familie of vrienden buiten eten en lekker lang natafelen. Een stijlvolle en comfortabele dining hoek in uw tuin is hiervoor essentieel. In ons tuincentrum in Zoetermeer vindt u een ruim aanbod aan dining sets van hoogwaardige en weerbestendige materialen. De meeste sets bestaan uit 4 of 6 stoelen met een tuintafel. Kom langs in ons tuincentrum voor advies en bezoek onze showroom om de dining sets uit te proberen.

Tuintafel kopen

De meeste mensen weten precies wat ze willen als ze in ons tuincentrum komen: een teak houten eettafel voor in de tuin of een aluminium eettafel die makkelijk is in onderhoud of een goedkope houten tafel die bijvoorbeeld onder een afdak staat en dus niet nat zal worden. Ook kunststof tafels worden nog steeds veel verkocht, omdat het nou eenmaal makkelijk, betaalbaar en ideaal is om schoon te maken. Heeft u nog helemaal geen idee? Kom dan eens ideeën opdoen in ons tuincentrum. Alle soorten eettafels staan in ons tuincentrum uitgestald (een ronde tafel, vierkante tafel, lange eettafel en meer!) Voor inspiratie en advies, nodigen wij u van harte uit in ons tuincentrum in Zoetermeer. 

Soorten tuinstoelen

Een stoel is een stoel, maar als u zich gaat verdiepen in tuinstoelen, ziet u pas hoeveel mogelijkheden er zijn. Gaat u voor het ultieme zitcomfort of gaat uw voorkeur uit naar stapelbare tuinstoelen die gemakkelijk aan de kant gezet kunnen worden. De luxe tuinstoelen zijn steeds vaker ook verstelbaar. Tijdens het eten, zit u lekker rechtop en na het eten kan de stoel naar achteren om nog even fijn uit te buiken. Meer weten over onze eetstoelen voor in de tuin? Vraag het een van onze medewerkers. Ons tuincentrum is gevestigd in Zoetermeer, tussen Den Haag, Rotterdam en Leiden in. 

Dining sets Zoetermeer

Een bezoek aan ons tuincentrum is zeker de moeite waard! Waarom? 

  • Bekijk de tuinmeubelen met eigen ogen
  • Ontvang een uitleg over verstelbare tuinstoelen van een van onze medewerkers
  • Bekijk het complete assortimet stapelbare tuinstoelen
  • Ervaar het zitcomfort van de luxe tuinstoelen
  • Vraag naar de mogelijkheden over de tuinkussens

 

Graag tot ziens bij tuincentrum de Driesprong in Zoetermeer! Ga naar Openingstijden en Contact om te zien wanneer we zijn geopend en hoe lang het vanaf uw huis rijden is naar ons tuincentrum. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinmeubelen