Kerstversiering

Een kerstboom zonder versiering is eigenlijk maar gewoon een boom. Kerst is hét moment om uit te pakken met decoratie. Heeft u al bedacht wat voor kerstversiering u dit jaar op wilt hangen? Prachtige glazen kerstballen, originele kerstboompieken of sfeervolle kaarsen? En houdt u het bij een boom of mag de hele woonkamer in een kerstig jasje worden gestoken? Met de juiste kerstdecoratie creëert u in een handomdraai die unieke kerstsfeer in uw huis. Een kerstboom zonder kerstversiering is maar een kale bedoeling en een huis zonder decoratie voelt sfeerloos. Dát willen we tijdens kerstmis absoluut voorkomen. Wij hebben een breed assortiment van kerstversiering.

Helaas moeten wij ook tijdelijk onze deuren sluiten. Wél kunt u voor kerstbomen en ander kerstgroen bij ons terecht - uiteraard in een veilige shopomgeving. Onze medewerkers staan op de parkeerplaats voor u klaar.

Online kerstversiering kopen


 


Soorten kerstdecoratie

Naast de bekende kerstballen bestaan er uiteraard nog veel meer soorten kerstdecoratie. Denk maar eens aan:

Kerstversiering kopen | Tuincentrum De Driesprong Zoetermeer

Voor ieder wat wils

Bent u een traditioneel type, gaat u voor romantisch of  mogen alle kleuren uit de kerstboom knallen? Met kerst is niks te gek. Omdat er zoveel keus is, is het eenvoudig de kerstsfeer die u voor ogen heeft door te voeren in uw interieur. Ook in de (voor)tuin kunnen decoraties voor een warm welkom zorgen. Denk eens aan een lichtgevend hert of opblaasbare sneeuwpop. Beperk uzelf dan ook niet tot alleen de kerstboom. Ook in kasten of op tafels kan kerstversiering voor sfeer zorgen. Een kerstkaars onder een stolp? Een kerststukje op tafel? Een guirlande langs de trap? Alles mag! Vergeet u ook de eettafel niet te decoreren? Het kerstdiner wordt pas écht een feestje met een mooi gedekte tafel. Verwerk bijvoorbeeld verlichting, kaarsen of kerstballen in een groene slinger. En dat alles mag best nonchalant. Een speels effect kan de feestvreugde alleen maar bevorderen.

Ontdek ons aanbod

Naast kerstversiering en kerstverlichting hebben wij ook mooie kerstbomen, kunstkerstbomen en Lemax kersthuisjes. Kom langs, ontdek onze kerstshow en laat u inspireren door de nieuwste kersttrends. 

Kerstshow


 

Kerstversiering kopen | Tuincentrum De Driesprong Zoetermeer

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstshow 2021