Houtskoolbarbecue

Op zoek naar een houtskool barbecue? De Driesprong heeft een divers aanbod van de houtskool bbq, kom gezellig langs in Zoetermeer en beleef het zelf. Barbecueën draait om gezelligheid en lekker eten. Voor veel mensen is het aanmaken van een houtskoolbarbecue onderdeel van deze gezelligheid. Wilt u genieten van het echte authentieke barbecuegevoel dan is de houtskoolbarbecue de beste keuze voor u. Bovendien krijgt uw vlees de kenmerkende houtskoolsmaak. In ons tuincentrum geven wij u advies over de mogelijkheden en het gebruik. 

Bbq houtskool of briketten?

  • Houtskool heeft een snelle ontbranding maar brandt sneller op dan briketten. Ook bereikt houtskool een veel hogere temperatuur dan briketten, hierdoor is het ideaal voor open barbecues. 
  • Briketten hebben en langzamere ontbranding en een lange gemiddelde temperatuur. Ideaal voor gerechten die een lange gaartijd nodig hebben dus!

Uiteraard kunt u voor beide terecht bij ons tuincentrum! Interesse in een houtskoolbarbecue en woonachtig in Zoetermeer of omgeving? Laat u adviseren in ons tuincentrum, kies voor het authentieke barbecuegevoel. 

Goedkope houtskool barbecue kopen

Houtskool barbecue tijdens de warme zomermaanden

Een heerlijke, warme zomerdag combineer je perfect met een lekkere barbecue. Met familie & vrienden heerlijk relaxen in de tuin de zomer aan het vieren, heerlijk toch? En daar hoort uiteraard lekker eten bij. Om de lekkerste barbecuegerechten te maken, heb je goede barbecuespullen nodig. Of jullie nu kiezen voor een houtskool barbecue of een simpele bbq waarmee je heel de zomer lekker kunt genieten van het mooie weer, je vindt het allemaal bij tuincentrum de Driesprong. Ook wegwerp barbecues voor een feestje vind je bij ons tuincentrum in Zoetermeer. Een heerlijke BBQ organiseer je gemakkelijk en snel met de juiste BBQ-benodigdheden.

Houtskool barbecues van verschillende merken en voor ieder budget te koop

Je vindt bij ons tuincentrum veel informatie over de verschillende soorten merken barbecues die we verkopen. Denk aan de klassieke bolvormige Weber, die je heel gemakkelijk verrijd naar de beste plek om te barbecueën. Of ken je de bekende Smokey Joe van Weber nog? Deze barbecue kun je heel makkelijk meenemen naar het park of zelfs op vakantie. Een houtskool bbq geeft het echte, ouderwetse barbecuegevoel. Je bent bezig met de kolen en de bbq heeft tijd nodig, maar het smaakt toch net lekkerder dan van een elektrische bbq. 

Ook voor andere barbecues zoals een gasbarbecue of elektrische barbecue kun je makkelijk bij ons terecht! Laat je inspireren in ons tuincentrum.

Bekijk barbecue accessoires

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues