Lounge sets

Tijd voor een loungeset? De tijd van de oncomfortabele plastic tuinstoelen is geweest. Wat is er nou fijner om lekker buiten weg te dromen in de zachte kussens van uw eigen loungehoek. Van landelijk, klassiek tot strak modern, in ons tuincentrum in Zoetermeer vindt u loungesets in verschillende stijlen. Kom bij ons langs voor advies en bezoek onze showroom om de lounge sets uit te proberen.

Loungebank in de tuin

Wat voor tuin u ook heeft, er is altijd wel ruimte voor een plekje om te loungen. Heeft u een grote tuin waar u zowel ruimte heeft voor een eettafel en tuinstoelen én een loungeset, dan kiest men vaak voor een hoek loungeset met een bijpassende lage tafel of hocker. In een kleinere tuin zien we vaak dat mensen kiezen voor een combinatie van een loungeset en een diningset. Daar kun je wel lekker loungen, maar de set heeft een hoge tafel, zodat je ook fijn kan eten aan deze tuinset. Ook voor echt kleine tuinen of een balkon zijn er heerlijk zittende tweezitsbanken. Het assortiment is enorm! Kom langs en ervaar het zelf. 

 

Wicker loungeset of houten tuinmeubelen

In ons tuincentrum verkopen wij loungesets van allerlei soorten materialen: 

  • Wicker tuinmeubelen
  • Houten tuinmeubelen
  • Aluminium tuinmeubelen
  • en meer! 

Loungeset kopen

Wilt u een lougeset kopen, dan vinden de meeste mensen het nog steeds heel fijn om het materiaal, de kleur en de kussens in het echt te bekijken in plaats van via een webshop de tuinmeubelen online te bestellen. Op onze tuinmeubelafdeling is ook altijd iemand aanwezig om u advies te geven over de stof (zo zijn er bijvoorbeeld ook waterdichte stoffen of stoffen die minder vlekken dan andere stoffen), over het materiaal, een uitleg over het prijsverschil tussen de ene en de andere set en meer. Woont u in Zoetermeer of in de regio tussen Den Haag, Rotterdam en Leiden, dan is een bezoek aan ons tuincentrum zeker de moeite waard! Bekijk onze openingstijden en een routebeschrijving

Tuinverlichting

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinmeubelen