Honden

In ons tuincentrum in Zoetermeer vindt u alles voor uw hond. Een hond verdient alle aandacht en liefde die hij kan krijgen. Zo is er niets leuker dan lekker spelen met uw hond: u kunt lekker in de tuin spelen, of in de bossen met een bal, touw of frisbee. Of simpelweg in de huiskamer met een kleiner balletje. Het samen spelen met elkaar is enorm belangrijk voor de hond-baas relatie én is bovendien een goede fysieke inspanning. Het is bovendien ook een manier waarop u spelenderwijs dingetjes aan uw hond kunt leren, zoals de bevelen 'af', 'los' en 'blijf'. Wij verkopen onder andere: piepende speeltjes, kauwspeeltjes, vulbaar speelgoed, hondenballen en hondenknuffels. 

Hondenvoer kopen

Het is voor uw hond erg belangrijk om gezond én fit te blijven om zo oud mogelijk te worden. Daarom is goed uitgebalanceerd voeding hierbij van groot belang. Voor welk type voeding u ook kiest, de voeding is altijd afhankelijk van diverse factoren zoals leeftijd, ras, de hoeveelheid beweging die uw hond krijgt en de aanleg voor klachten (zoals gewrichten, overgewicht etc.). Als u op zoek bent naar smakelijk hondenvoer waar uw trouwe hond 100% zeker van zal genieten, dan bent u bij tuincentrum De Driesprong aan het juiste adres. Dit voer voor honden is geschikt voor gezonde en fitte honden. Al onze hondenvoeding is goed uitgebalanceerd en voldoet aan de behoeften van uw trouwe viervoeter. De standaard voeding van honden is verkrijgbaar in verschillende smaken, merken en soorten! 

Snacks en beloningen

Naast hondenvoer vindt u bij tuincentrum Driesprong ook overheerlijke snacks en beloningen. Uw viervoeter mag toch ook wel eens verwend worden! Voor honden met gezondheidsproblemen heeft ons tuincentrum in Zoetermeer speciale dieetsnacks geselecteerd. 

U bent ook van harte welkom in ons tuincentrum in Zoetermeer nabij, Rotterdam, Den Haag en Gouda.

Hondenbenodigdheden kopen in Zoetermeer

U vindt bij ons alles wat u nodig heeft voor uw hond:

 • hondenmanden
 • hondenbrokken
 • versvoer
 • hondenriem
 • benches
 • kluiven 
 • hondenspeelgoed
 • en meer!

Wij verkopen o.a. Renske Natural Petfood, Voskes, Kong, Fokker Petfood, Beezteez, Prins en lief!lifestyle.

renske natural petfood vosjes
lief! lifestyle fokker beeztees  

Bescherming

Vergeet ook niet uw huisdieren te beschermen tegen ongewenste beestjes zoals vlooien en wormen. Wij verkopen hiervoor middelen van Milbemax, Beaphar en Ecostyle. Graag tot ziens in ons tuincentrum, dé dierenwinkel van Zoetermeer met alles voor uw hond, kat, knaagdier, vis en vogel in onze dierenwinkel. U bent ook van harte welkom in ons tuincentrum in Zoetermeer nabij, Rotterdam, Den Haag en Gouda. 

Producten voor Honden

 • Renske vers voer

  Vers voer voor honden. Keuze uit diverse smaken. Niet geldig op kalkoen/eend en konijn/eend.

  4 voor 12,-