Sfeer en cadeau

Sfeerartikelen kopen | Tuincentrum de DriesprongTuin- en plantencentrum de Driesprong verkoopt niet alleen kamerplanten en tuinplanten, ook voor de mooiste sfeerartikelen en woonaccessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Ook mooie cadeau's zijn bij ons te koop en zullen bij de jarige goed in de smaak vallen. Kom eens langs op onze sfeerafdeling en laat u inspireren!

Sfeerartikelen bestellenSfeerartikelen en woonaccessoires

Ons assortiment woonaccessoires voor binnen bestaat onder andere uit de mooiste spiegels, vazen, fotolijstjes, beeldjes en posters. Verlichting is natuurlijk één van de belangrijkste factoren als het gaat om het creëren van sfeer in huis. Op de afdeling sfeerartikelen verkopen wij een ruim assortiment aan verlichting om de sfeer in huis wat aangenamer te maken. Naast de kleine sfeerartikelen kunt u bij tuin- en plantencentrum De Driesprong terecht onder andere stoelen, kasten, planken en tafeltjes. Het assortiment woonaccessoires voor buiten bestaat uit de meer praktische zaken zoals deurmatten en wespenvangers, maar ook vindt u hier sfeerartikelen als beelden, lantaarns, vuurhaarden en fakkels. Bij tuincentrum de Driesprong kunt u terecht voor de mooiste sfeerartikelen en woonaccessoires. Op onze sfeerafdeling kunt u onder andere de volgende producten vinden:

  • Kaarsen en geurartikelen

  • Zijdebloemen

  • Kussens

  • Woonaccessoires voor binnen

  • Woonaccessoires voor buiten

Kaarsen en geurartikelen kopen | Tuincentrum de Driesprong

Kaarsen: groot assortiment

Met de kaarsen die wij verkopen van onder andere de merken Ashleigh & Burwood, Bolsius, Ultransmit, Bridgewater en Gouda creëert u snel en gemakkelijk een goede sfeer in uw huis of tuin. Met de geurkaarsen en geurlampen zijn vervelden geurtjes in huis snel verdwenen. Dit kan handig zijn als u huisdieren heeft, of als u frituurt in huis. Mocht u opzoek zijn naar geurtjes die constant in huis aanwezig zijn en waar u geen omkijken meer naar heeft? Kijk dan eens bij ons aanbod geurstokjes of geurzakjes.

Kaarsen en geurartikelen


 

Kunstbloemen kopen

De zijdebloemen zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Kunstbloemen en -planten zijn ideaal om een donker hoekje zonder zonlicht wat op te vrolijken, of als u geen groene vingers heeft. Van de zijdebloemen die wij verkopen heeft u jarenlang plezier! Komt u ook meteen onze droogbloemen en pluimen bekijken? Helemaal trendy en super sfeervol!

Sierkussens voor extra sfeer

Is uw bank toe aan wat vernieuwing, maar wilt u geen nieuwe bank kopen? Met ons assortiment sierkussens zit u niet alleen lekkerder op uw bank, ook ziet het er gezellig uit! Wij verkopen sierkussens in verschillende maten, texturen en kleuren. Ons assortiment sierkussens varieert van klein tot groot. Sierkussens zijn niet alleen prachtig op uw bank, ook in bijvoorbeeld de serre of een grote vensterbank staan ze super.

Sierkussens kopen | Tuincentrum de Driesprong

Cadeau's voor iedereen

Mocht u opzoek zijn naar een cadeau voor een jarige of voor een eventuele housewarming, ook dan kunt u bij tuin- en plantencentrum de Driesprong terecht. Op de afdeling sfeerartikelen verkopen wij de mooiste vazen die goed te combineren zijn met ons assortiment zijdebloemen. Mocht u niet weten wat de jarige leuk vindt, kunt u ook altijd een cadeaubon aanschaffen!

Vragen over ons aanbod sfeerartikelen en cadeau's

Mocht u vragen hebben over ons aanbod sfeerartikelen en cadeau's dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U bent ook van harte welkom in ons tuincentrum in Zoetermeer nabij, Rotterdam, Den Haag en Gouda.

Kamerplanten