Kerstmarkt Zoetermeer bij TC de Driesprong

Kerstmarkt Zoetermeer beleeft u het best bij TC de Driesprong in Zoetermeer. Aangezien het gezelligste seizoen van het jaar zit er weer aan te komen, wilt u uw huis gezellig, knus en warm aankleden met de leukste en trendy kerstartikelen. 

Voor velen is de jaarlijkse kerstmarkt met bijbehorende kerstshow de leukste in de omgeving. Ons tuincentrum is een heerlijk uitstapje om je even te wanen in die authentieke kerstsfeer en is ingericht om u te verwarmen en te verwelkomen. Kom langs en laat u inspireren. Wij zijn elke dag open. 

Persoonlijke service staat bij ons bedrijf hoog in het vaandel. En wist u, dat het vanaf Delft ook hartstikke dichtbij is? Kom langs en ervaar de gezelligheid eersterangs. Parkeren is gratis! 

Kerstmarkt bij TC de Driesprong in Zoetermeer

Een warm welkom bij onze kerstshow

In tuincentrum de Driesprong in Zoetermeer vindt u de knusse kerstshow met gezelligheid die zo kenmerkend is voor een familiebedrijf. Kom gezellig een kerstboom uitzoeken met de kinderen. Geen zin in naalden vegen? Geen zorgen, we hebben een uitgebreid assortiment kunstkerstbomen

Door de centrale ligging van het tuincentrum zijn wij ook gemakkelijk te bereiken vanuit Leidschenveen, Ypenburg en Den Haag. Onze medewerkers zijn echte experts die altijd klaar staan om u te voorzien van passend advies. Met 45 jaar ervaring, hebben we genoeg kennis voor de hele regio. Wij voorzien u graag van het mooiste kerst advies.

De voordelen van TC de Driesprong in Zoetermeer

Een bezoek aan TC de Driesprong brengt een aantal voordelen met zich mee. Naast het gratis parkeren, wat mooi meegenomen is als u met de auto vanuit Berkel en Rodenrijs of Pijnacker komt, is ons tuincafé nu vernieuwd. Met een heerlijk, tevens vernieuwd, assortiment aan broodjes en koffie met karakter, kunt u bij ons heerlijk even neerploffen. Voor VIP klanten is het tweede kopje gratis!

Omgetoverd in een kerstwinkel, vindt u in ons tuincentrum nu de mooiste en origineelste pieken, kerststukjes en een ruim assortiment andere kerstdecoratie van uitstekende kwaliteit. Ook hebben wij een ruim aanbod Lemax kersthuisjes. Voor velen is dit een hoofdattractie van de kerstmarkt. Kom onze huisjes bekijken en geniet van de gezelligheid.

Vrolijke kerst bij TC de Driesprong in Zoetermeer

Vergeet uw viervoeter niet mee te nemen

Komt u met uw dier naar Tuincentrum De Driesprong? Dat is het perfecte moment om na te denken over vaccinaties en chips voor uw viervoeter.  Dr. Woof helpt u graag verder en regelt dit ter plekke. Ook voor vragen of advies, bent u bij deze dierenarts aan het juiste adres. Zo komt uw harige vriend beschermd de winter door.

Kom langs en geniet in Zoetermeer

Dus bent u opzoek naar alles omtrent het versieren van uw huis, de mooiste kerstballen, slingers, en sfeerverlichting? Bij de Driesprong vind u alle kersttrends voor 2021.

Wat u ook zoekt om de kerstdagen tot een succes te maken, bij TC de Driesprong vindt u alles wat u zoekt en misschien nog wel meer.

Tot ziens bij de kerstshow!