Welkom in onze online showroom voor tuinaanleg!

Hier kun je even rustig kijken naar ons assortiment onze grond, hout en bestrating. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel om de producten in het echt te bekijken en voor advies van onze medewerkers. 

Bestrating en hout kopen | Tuincentrum de Driesprong

Online Showroom

Welkom in onze online showroom! Op deze pagina's vind je een groot deel van het assortiment op onze hout- en bestratingsafdeling. Wil je een schutting plaatsen met de nieuwe buren of mooi tegelterras aanleggen op het zonnigste stukje tuin? Misschien wil je wel een stukje kunstgras leggen, een toffe blokhut plaatsen of een houten veranda maken? Voor elke klus hebben we het beste hout en de mooiste verharding van kwaliteitsmerken, zoals MBI en Excluton! Doe vast wat inspiratie op in onze showroom of kom langs in ons tuincentrum om onze producten in het echt te bekijken. De Driesprong heeft een overdekte afdeling Hout & Bestrating met zeer veel keus. En de prijzen? Met onze laagste prijsgarantie, uitstekende service en advies zijn wij ook een zeer interessante partij.

Zoek je een hovenier?

Je hebt prachtig materiaal in huis gehaald om de tuin een flinke opknapper te geven. De klus kan dus beginnen! Er zijn uiteraard een groot aantal zaken die je als hobbytuinier prima kunt aanpakken, maar het kan zijn dat je toch tegen een aantal dingen aanloopt... Help, hovenier gevraagd! Ondanks dat wij geen vaste hoveniers in dienst hebben, kunnen wij je zeker adviseren en doorverwijzen naar een onafhankelijke tuinman die past bij jouw tuinklus. Zo geniet je zonder al te veel kleerscheuren van je nieuwe terras, schuur, veranda of schutting. De Driesprong vindt het belangrijk je van A tot Z te kunnen adviseren, voor welke tuinklus je ook hulp zoekt. Vraag onze medewerkers vrijblijvend om advies. Ze zullen je graag verder helpen!

Collectief schuttingen laten plaatsen?

Betrek je binnenkort een nieuwbouwhuis en ben je, samen met de andere bewoners, benieuwd naar wat wij voor jullie tuinen kunnen betekenen? De Driesprong biedt korting bij collectieve inkoop van onder andere tuinschermen. Je geniet prijsvoordeel, professionele service en een klantgerichte aanpak. Zo zijn de afgelopen jaren tientallen nieuwbouwprojecten begeleid en gerealiseerd in Zoetermeer en omgeving. Wij adviseren je graag vrijblijvend over alle mogelijkheden. Heb je vragen over deze service of wil je meer informatie over een bepaald merk of product? Wij zijn bereikbaar per mail of telefoon, of je kunt een bezoek plannen aan onze showroom in Zoetermeer.

Toon filter Verberg filter

Filter producten

1 - 36 van 950 producten