Koop jouw tuinmeubel bij de Driesprong!

Al meer dan 40 jaar is Tuincentrum De Driesprong gevestigd in Zoetermeer. Op de 'driesprong' van Zoetermeer, Pijnacker en Berkel zijn wij goed bereikbaar uit alle richtingen. Hier bieden wij een breed assortiment diervoeding, speelgoed, bodembedekking en accessoires. 

 

In ons tuincentrum in Zoetermeer hebben wij een ruim assortiment dierbenodigdheden en accessoires voor zowel hondenkattenknaagdierenvogels en vissen. Op onze dierenafdeling vindt u alles voor uw huisdier als voer, speeltjes, kussens, stro, drink- en voederbakjes van merken als Renske Natural Petfood, Fokker, lief! lifestyle, Kong, Puik, Tetra en Sera. Heeft u advies nodig over welke producten geschikt zijn voor uw huisdier? Op de dierenafdeling in het tuincentrum te Zoetermeer loopt altijd iemand rond die u er alles over kan vertellen. 

 

  

 

Voor uw hond

Bent u gek op honden? Dan is een comfortabel of hygiënisch hondenbed, een stevige halsband en hondenlijn essentieel om thuis te hebben. Een goede vachtverzorging is daarnaast ook erg belangrijk voor het welzijn van uw eigen hond en wij bieden u bij de Driesprong een groot aanbod aan borstels, kammen en tondeuses aan. Honden kunnen uit de zon ontspannen in hun eigen buitenverblijf met het perfecte hondenhok, terwijl de keuze voor de juiste hondenbench of hondenreistas reizen met uw viervoeter gemakkelijker maakt. 

Naast alle mooie accessoires hebben wij een groot assortiment van hondenvoer, zowel brokken als versvoer en uiteraard ook snacks! 

 

Voor uw kat

Kattenliefhebbers kunnen zeer gemakkelijk bij ons tuincentrum een krabpaal kopen of een kattenspeeltje en uw kat is uren zoet! Na het spelen is het ook tijd voor een dutje in een lekker comfortabel kattenbed of kattenmandje. De juiste soort kattenbakvulling is bovendien erg belangrijk om de omgeving van katten schoon te houden. Heeft u een echte buitenkat? Dan geeft een kattenluik uw kat de vrijheid om te komen en te gaan wanneer hij maar wilt.

U bent ook van harte welkom in ons tuincentrum in Zoetermeer nabij, Rotterdam, Den Haag en Gouda.

Voor uw knaagdier

Knaagdieren zoals konijnen, hamsters en ratjes hebben goede verzorging nodig en ook hier geldt het spreekwoord: bezint eer, gij begint! Een lief konijntje is zo gekocht, maar vraagt wel iedere dag de aandacht. Wij hebben zowel vaste hokken of looprennen. Voor hamsters en cavia's zijn er mooie hokken eventueel uit te breiden met speeltjes in de vorm van looptunnels en draaimolens. Wij verkopen daarnaast ook diverse knaagdieren, deze komen bij de fokker vandaan als jong dieren samen met hun broertjes en/of zusjes en zijn klaar om naar hun nieuwe huisjes te gaan.  

Tuincentrum te Zoeterwoude, Benthuizen, Moerkapelle, Rokkeveen, Pijnacker

Voor uw aquarium

In ons assortiment hebben wij diverse aquariums met pomp en eventueel verwarming. Ook verkopen wij diverse aquarium accesoires. Wij verkopen o.a. de merken Sera en Tetra. Wij hebben in onze aquariums prachtige vissen zitten zoals bijvoorbeeld diverse guppen, goudvissen, discussen en algeneters. Daarnaast verkopen wij diverse voermerken aan droogvoer en levend voer. Wij zijn uniek in ons grote aanbod aan vissen, bent u op zoek naar een mooie aanvulling in uw aquarium? Kom dan vooral eens langs!  

 

Zien we je snel in ons tuincentrum in Zoetermeer?

Tuincentrum de Driesprong Zoetermeer
Berkelseweg 5
2718 PR Zoetermeer

 

 

Plan jouw route!