Schuttingen en tuinschermen

Van een beetje privacy en beschutting wordt iedereen een vrolijker mens. Hoe kun je nu beter beschutting van de elementen creëren dan door een schutting of tuinscherm te plaatsen? Op deze pagina vind je ons online tuinschermen assortiment. Via de filters aan de linkerkant kun je filteren op bijvoorbeeld houtsoort of maat. Kom langs in ons tuincentrum in Zoetermeer om ons volledige aanbod te bekijken - op rijafstand van Den Haag, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs en Delft! Lukt het niet om de schermen zelf de vervoeren? Dan kun je ze ook laten thuisbezorgen. Onze medewerkers helpen je graag! 

Privacy of meer openheid?

Er zijn een heleboel verschillende schuttingen verkrijgbaar. Welke look and feel wil je neerzetten qua kleur en materiaal? En wil je een schutting die veel privacy biedt of kies je een schutting waarmee je in contact blijft met de omgeving rondom de tuin?

  • Een zichtdichte schutting is bijvoorbeeld de Beto dichte schermen van Woodvision of het tuinscherm Basis Excellent. Zo'n dichte schutting is perfect als je zomers in alle rust wilt zonnen zonder het risico te lopen dat de nieuwsgierige buurman meegeniet.
  • Je kunt ook kiezen voor een meer open schutting, zoals een trellis scherm of een combinatiescherm van planken en gaas. Trellisschermen kun je leeg laten of laten begroeien met een klimplant, bijvoorbeeld klimop. Zo geef je de tuin een groene uitstraling, zonder het gevoel te hebben opgesloten te zitten.

Bij tuincentrum de Driesprong werken we samen met vakbekwame hoveniers die voor jou een schutting kunnen plaatsen. Wil je liever zelf aan de slag? Op onze website leggen we uit hoe je een schutting kunt plaatsen. Uiteraard vind je bij ons ook een passende tuinpoort bij de door jou gekozen schutting. 

Tuinschermen kopen | Tuincentrum de Driesprong

Jouw schutting verven of beitsen

Wil je de schutting een nieuw uiterlijk geven of extra beschermen? Dan kun je ervoor kiezen om de schermen te verven of te beitsen. Welk product je hiervoor nodig hebt, ligt aan het resultaat waar je naar opzoek bent. Verf bedekt de hele schutting met een effen kleur, terwijl olie of beits de houtnerven van de schermen zichtbaar laten. Op onze pagina over tuinbeitsen vind je meer informatie over het verven en beitsen van jouw schutting.

Toon filter Verberg filter

Filter producten

1 - 36 van 66 producten