De kersttrends van 2020

De kersttrends van 2020

Bent u ook zo dol op de gezellige kerstdagen? Lekker eten, dierbare mensen en een feestelijk aangekleed interieur: kerst is een feest! Vier kerst in de stijl die bij jou past en laat u vanaf 3 oktober 2020 inspireren door de kerstshow van tuincentrum De Driesprong. In de kerstshow ontdekt u ook dit jaar weer verschillende kerstthema’s. Zo is er altijd een stijl of een combinatie van stijlen die bij u en uw interieur passen. Wilt u vast wat inspiratie opdoen? Wij lichten hier de kersttrends van 2020 even goed uit!

KERSTSHOW 2020
 

Wat zijn de 5 trends?

Kerstversiering is er in alle denkbare soorten en maten. Bij elke trend hoort weer een omvangrijke selectie artikelen. In onze kerstshow worden alle kerstartikelen op een unieke wijze aan u gepresenteerd. Wilt u alleen uw kerstboom decoreren of mag uw hele huis worden versierd? Dit jaar staan de volgende thema’s centraal:

  1. Kerstavond: een traditionele kerst
  2. Beestachtige kerst
  3. Kleurrijke glamour
  4. Een lodge op de Noordpool
  5. Zoet en romantisch

1. Rood, groen en wit

Aan welke kleuren denkt u als u aan kerst denkt? Grote kans dat dat bovenstaande kleuren  zijn. Met deze traditionele en klassieke kersttrend kunt u dus eigenlijk niks fout doen. Kleuren als ossenbloedrood, kerstboomgroen en wit zijn onlosmakelijk verbonden aan kerstmis en onmisbaar bij deze stijl. Voeg hier wat houten elementen, ruitjes en strikken aan toe en u zit helemaal gebakken. Er is geen stijl die zo op en top kerst uitstraalt!

kerstshow klassiek rood goudklassiek kersttrend kerstshow

2. Wild, wilder, wildst!

Rrrrr… Zebraprints, slangenhuid, tijgerkoppen en panters zie u niet alleen veel terug in het modebeeld. Ook in het interieur kunt u niet om deze trend heen! Ook met kerst kunt u het beest in uzelf loslaten. Tijgers, bewerkte ballen, takken en rotan ziet u volop terug in deze kersttrend die warm, luxueus en glamoureus aandoet. Dit jaar worden bruine tinten als camel, donkerbruin en terra gecombineerd met kleuren als lichtgoud en parel. Het mag glimmen! Durf in deze exotische trend te combineren met meerdere dierenprints en maak het af met luxe artikelen.

3. Gek op kleur? Wij ook!

U kunt eigenlijk nooit teveel kleur in huis halen. Wie wordt er nu niet vrolijk van een kleurrijk gestyled huis? Met kerst mag u uw huis extra uitbundig aankleden. Bent u niet vies van een beetje neon, glitters of veren? Dan is dit uw trend! Combineer felgroen met lichtroze voor een spannend effect. Een bijzondere piek mag uiteraard ook niet ontbreken.

4. Een witte kerst

Warm en winters, dat staat centraal in deze trend. Wie droomt er niet van een witte kerst? Met deze trend creëert u de magie van een winterwonderlandschap. U krijgt spontaan zin in een skitrip. Beeldt u een houten lodge op de Noordpool in en u begrijpt wel wat deze trend neer wilt zetten. Denk aan hout, warme stoffen en natuurlijke materialen. Een vuurtje mag eigenlijk ook niet ontbreken. De kleuren die bij deze trend horen wit, zilver, grijs, blauw en bruin.

sneeuw kamer kerstshow Zoetermeer

5. Een beetje romantiek

Bent u een echte romanticus en dol op een beetje magie? In deze trend staan sprookjes en het bos centraal. Denk aan pastellen, planten, droogbloemen en vergrijsde tinten. Deze trend is perfect voor de landelijke en romantische types onder ons. Combineer de natuur met zachte pasteltinten en zoete kleuren als lichtgroen, lila en roze. Bij deze trend mag een weelderig versierd huis niet ontbreken. Denk aan veel takken, guirlandes en twinkelende lichtjes. Misschien wilt u zelfs een paddenstoel in de boom hangen?

Kersttrends 2020 | Tuincentrum De Driesprong Zoetermeer


Zoals u hierboven kunt lezen, zijn er genoeg kerst ideeën die u zelf kunt toepassen. Kies de perfecte kerstboom uit, decoreer 'm met passende verlichting en versiering en kleed uw huis aan als een winters kerstpaleis. Kom langs bij tuincentrum de Driesprong en ontdek vanaf 3 oktober 2020 onze sprankelende kerstshow.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Planten die goed tegen nattigheid kunnen

Het klimaat is duidelijk van slag. Daarom is het slim én duurzaam om bij de keuze van je tuin- en balkonplanten rekening te houden met de omstandigheden waarin ze het best gedijen. Willen ze zon en droge grond of juist meer schaduw en natte voeten? Ons tuincentrum in tipt de beste planten voor vochtige plekken!

Lees meer...
Maak met Pinksteren je eigen bloemweide!

Tijdens de Pinksterdagen zijn veel mensen een extra dag vrij. Hopelijk met een fijn lentezonnetje erbij! Kom vóór de pinksterdagen lekker langs voor alles wat je nog nodig hebt voor je tuin, terras of balkon! Bijvoorbeeld voor mooie inheemse planten of zaden voor het creëren van je eigen wilde bloemenweide. Van beide fleur je niet alleen zelf op, maar je doet er ook bijen en vlinders een groot plezier mee.

...

Lees meer...
Mei: wel zaaien, niet maaien

In mei kun je van alles zaaien, maar het gras beter even niet maaien. Hoe dat zit? Ons tuincentrum geeft je alle 'ins and outs'!

Lees meer...
Top 10 met hemelsblauwe bloemen

Blauw is de lievelingskleur van veel mensen. De kleur heeft een koele, betrouwbare en rustgevende uitstraling, waardoor hij ook in veel reclames en uniformen wordt gebruikt. Maar blauw kan ook melancholisch of somber stemmen – denk aan de uitdrukkingen 'een blauwtje lopen', ‘de blues hebben’ en 'blue Monday'. Optisch heeft blauw een wijkende werking. Iets wat blauw is dringt zich niet aan je op, maar lijkt zich juist terug te trekken. Door blauwe bloemen achter in o...

Lees meer...