Kerstshow 2020

Vindt u de kerstdagen ook de leukste tijd van het jaar? Wie eigenlijk niet!? Kerst staat nu eenmaal gelijk aan gezelligheid, lekkernijen, liefde en warmte! Geniet er ook in 2020 tot in de puntjes van. Weet u al hoe u dit seizoen de kerstsfeer in huis en tuin brengt? Onze kerstshow 2020 geopend! In de aanloop naar kerst toveren wij ons tuincentrum weer om tot een sfeervol kerstparadijs. U kunt op onze kerstshow genieten van de gezelligheid en u kunt inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. We zijn namelijk de grootste kerstshow van de regio! Bent u op zoek naar een echte kerstboom of een kunstkerstboom, kerstverlichting, kerstversiering of kerstcadeaus? Kom langs bij tuincentrum De Driesprong om de kerstsfeer te proeven! Ons assortiment is gevarieerd en groot. Er zit dus sowieso iets voor u tussen!

Bekijk de foto's van onze kerstshow van 2020.

kerstshow klassiek  zingende penguins kerstshow

De 5 thema's van onze kerstshow

  1. Kerstavond: een traditionele kerst. Kleuren als ossenbloedrood, kerstboomgroen en wit zijn onlosmakelijk verbonden aan kerstmis en onmisbaar bij deze stijl.
  2. Beestachtige kerst: dompel uw huis om tot een beestachtige, maar luxe jungle. Mix dierenprints met goud en rotan met groen!
  3. Kleurrijke glamour: wie houdt er niet van kleur? Met deze trend mag u all out. Creëer de sfeer van een gemaskerd bal met tinten als felgroen en lichtroze.
  4. Een lodge op de Noordpool: u zit bij een haardvuur in een houten huisje. Buiten ziet u een besneeuw landschap... Dát gevoel staat centraal bij deze trend.
  5. Zoet en romantisch: bij deze trend waant u zich in een magisch sprookjesbos. Mix natuurlijke materialen met pastellen voor een landelijk effect.

Ontdek de kersttrends van 2020
 

4 redenen om naar onze kerstshow te komen:

  1. Door eigen import uit het verre oosten hebben wij óók kerstartikelen die de meeste andere tuincentra niet in het assortiment hebben. Dit maakt ons uniek in ons assortiment en in onze prijzen. Zo haalt u sowieso iets bijzonders in huis.
  2. Onze show is één geheel. Via een duidelijke route loopt u door onze gehele kerstshow. Zo laat u zich van A tot Z onderdompelen in al het moois dat we dit jaar te bieden hebben. Inspiratie alom!
  3. Wij inspireren en helpen met het vertalen van de laatste kersttrends naar uw eigen huis. In onze showrooms vindt u veel inspiratie en mogelijkheden. Speciale opmaakbalie's verzorgen ook voorbeelden met betrekking tot de verwerking van artikelen. Onze balie's zorgen voor arrangementen op dienbladen en stolpen, voor kerstbomen en verlichting, en mooie oplossingen als u geen plek heeft voor een groot kerstdorp. Wij bieden oplossingen voor ieder huishouden. Ervaar de mogelijkheden!
  4. Jong of oud, iedereen is welkom! Voor de allerjongsten is gezorgd voor een leuke afleiding in de woonkamer waar een populaire film draait. Ook kunnen ze hun ogen uitkijken bij onze bewegende sneeuwpoppen en kinderen. Daarnaast is er genoeg leuks voor kinderen te verkrijgen in onze kerstshow. Wat dacht u van een astronautenthema of kerstartikelen van de populaire serie Paw Patrol? Verder zijn er in de winkel heen leuke hoekjes ingericht voor het maken van een leuke foto, zoals bij onze echte skilift. Voor ouderen hebben wij een ruime opgezet gehanteerd waar gemakkelijk met een (geleende) rolstoel gewinkeld kan worden. Daarnaast zijn op verschillende plekken op de kerstshow ruimtes waar u even kunt uitrusten op een bank of aan een tafeltje. 

kerstshow 2020 Zoetermeer kerstshow de driesprong Zoetermeer 2020

Voorproefje van onze kerstshow

Jos kwam langs en legde onze kerstshow prachtig vast! Kom vast in de stemming voor de kerst... Volg ons ook op Facebook en Instagram voor meer informatie en updates over onze kerstshow en kom bij ons langs!