Tuinhout bij TC de Driesprong in Zoetermeer

Voor tuinhout bij jou in de buurt kom je naar Tuincentrum de Driesprong in Zoetermeer! Bij tuincentrum de Driesprong hebben wij namelijk al het tuinhout dat je nodig hebt: schuttingen, blokhutten en overkappingen, maar ook planken en palen voor je eigen project vind je terug in ons grote assortiment tuinhout en houten tuinelementen. Onze tuinexperts staan daarbij 7 dagen in de week voor je klaar met persoonlijk advies over ons assortiment voor huis en tuin. Voor ieder project bezoek je daarom ons tuincentrum in de buurt van Leidschenveen, Ypenburg, Nootdorp en Den Haag.

Tuinhout van TC De Driesprong

Een groot assortiment tuinhout

Met tuinhout kun je heel veel kanten op. Maak jij dit jaar je eigen tuinset, schutting, schuur of vlonder? Dan vind je in ons grote assortiment het beste douglas hout, hardhout en vuren tuinhout in de buurt van Zoetermeer voor ieder project! Verzamel alle palen en planken die je nodig hebt, bezoek onze afdeling met tuingereedschap en klussen maar! Ook voor iedereen die op zoek is naar een iets minder grote uitdaging hebben wij in ons assortiment houten schermen, schuttingen en blokhutten die je niet meer zelf in elkaar hoeft te timmeren. Kom daarom snel naar tuincentrum de Driesprong in Zoetermeer! 

Bezoek tuincentrum de Driesprong

Tuincentrum de Driesprong is dus dé plek voor uitstekende kwaliteit tuinhout en tuinelementen. Naast een groot assortiment tuinhout in de buurt van Zoetermeer, Ypenburg, Leidschenveen, Nootdorp en Den Haag bezoek je tuincentrum de Driesprong ook voor:

  • Een ruim assortiment met alles wat je zoekt voor huis en tuin met gratis bezorging bij jou thuis vanaf €100;
  • Persoonlijk advies van onze experts die 7 dagen in de week voor je klaarstaan in ons tuincentrum in Zoetermeer
  • Een café waar je een pauze kunt nemen van het shoppen voor een van onze lekkere broodjes en een vers gebrouwen kop koffie.

Tuinhout in de buurt van Leidschenveen, Ypenburg, Nootdorp en Den Haag

Van tuinhout voor klimplanten tot volledige blokhutten, hoge kwaliteit tuinhout en houten tuinelementen voor iedere tuin vind je bij tuincentrum de Driesprong in Zoetermeer. Met het tuinhout uit ons assortiment, tuingereedschap en persoonlijk advies van onze experts wordt ieder project een succes. Kom daarom naar tuincentrum de Driesprong voor het mooiste tuinhout, gemakkelijk te bereiken vanuit onder andere Leidschenveen, Ypenburg, Nootdorp, Den Haag, Berkel en Rodenrijs, Delft, Benthuizen, Leidschendam en Pijnacker.