Kerstverlichting

Kerstverlichting zorgt voor een ultiem kerstgevoel en mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst 2020. Tuincentrum De Driesprong heeft niet alleen kerstverlichting voor in de kerstboom. Er is tevens een ruim aanbod aan kerstverlichting ter decoratie voor binnen, kerstverlichting op batterij en kerstverlichting voor buiten. Wilt u kleurrijke, twinkly kerstverlichting of vindt u ouderwetse en klassieke vlamlichtjes leuker voor in de boom? Een lichtsnoer of lichtnet voor buiten is kerstverlichting waarmee u uw buren jaloers kunt maken. Er is keuze zat! 

Online kerstverlichting kopen


 


Kerstverlichting voor buiten en binnen kopen

Kerstlampjes zijn er in tal van soorten en maten. Tegenwoordig is kerstverlichting erg makkelijk in gebruik: zo bestaat er koppelbare kerstverlichting voor binnen én buiten. Kerstverlichting op batterij is erg functioneel, aangezien u  geen stopcontact meer nodig heeft. Tóch creëert u snel een warme en gezellige sfeer in huis. Naast deze kerstverlichting hebben wij in Zoetermeer ook LED kerstverlichting. Verlichting is niet enkel belangrijk in een kerstboom of kunstkerstoom, uw hele huis heeft aandacht en liefde nodig rondom kerst. Wat dacht u van mooi verlichte deuren, ramen en tuinen? Ontdek ons online assortiment of kom langs in Zoetermeer! Wij hebben onder andere deze merken in ons assortiment:

  • Lumineo
  • Anna's Collection
  • Nampook
  • Decoris
  • Coen Bakker

Kerstverlichting kopen | Tuincentrum De Driesprong Zoetermeer

Kerstverlichting voor buiten voor de ultieme sfeer

Ook buitenshuis kunt u een gezellige kerstsfeer creëren. U kunt er zelf voor kiezen hoe uitbundig u het wilt hebben. De ene persoon vindt namelijk één verlichte en versierde kerstboom al genoeg, terwijl de ander de hele tuin vol wil zetten met verlichte dieren. Aan u de keuze, want met kerst is niks te gek. Als u geen tuin of balkon heeft, dan is dat uiteraard ook geen probleem. Dan kunt u namelijk de kerstverlichting ophangen. Denk maar eens aan de handige kerstverlichting op batterij. Wij hebben voor u enkele populaire soorten kerstverlichting op een rij gezet:

  • IJspegelverlichting: de naam van deze kerstverlichting verraadt zichzelf eigenlijk al: het ziet eruit als ijspegels. Deze kunt u bijvoorbeeld aan de rand van de dakgoot of gevel hangen. Dat is een leuke binnenkomer!
  • Cascadeverlichting: dit type kerstverlichting bestaat uit een bos van draadjes met lampjes. Cascadeverlichting wordt vaak gebruikt als kerstboomverlichting.
  • Cluster kerstverlichting: geclusterde kerstverlichting zorgt voor een nóg sfeervoller effect dan regulaire kerstverlichting. Bij clusterverlichting bestaat de verlichting uit lichtjes die dichtbij elkaar geplaatst zijn. Kleine moeite, groot effect dus.
  • Lichtgordijn: lichtgordijnen worden vaak voor een raam of deur gehangen waardoor het net lijkt alsof het sneeuwt. Dat geeft direct een gezellig gevoel. Alsof u op de Noordpool bent!
  • Lichtfiguur: wie kent ze niet? De bekende lichtfiguurtjes zoals de kerstman, sneeuwpop of ijsbeer. Erg sfeervol, zeker ook voor kinderen!

verlichting kerst 2020                                  

LED kerstverlichting

Tijdens de donkere en koude feestdagen wilt u natuurlijk dat uw huis er gezellig, sfeervol en knus uitziet. Alles is mogelijk met kerstverlichting. Er bestaat tegenwoordig ook LED kerstverlichting. Dit is perfect als u wat zuiniger aan wilt doen en de energierekening laag wilt houden. LED kerstverlichting is namelijk een stuk zuiniger in het energieverbruik. De traditionele lampjes geven minder licht af dan LED verlichting en hebben een groter energieverbruik. Al met al kan worden vastgesteld dat LED kerstverlichting een stuk beter ontwikkeld. Het is daarnaast een product dat zichzelf terugverdient.

Ontdek ook onze kerstversiering

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstshow 2021