Keramiek

Naast de traditionele betonbestrating, natuurstenen tegels en klinkers diende zich een aantal jaren geleden een nieuwe trend aan: keramische tegels. Dit zijn natuurgetrouwe kopieën van natuurstenen die nog betere eigenschappen bezitten dan natuursteen. Door hun keihard gebakken procedé onder zeer hoge temperatuur zijn ze kleur-echt, maar ook vorst- en vochtbestendig. Voor elke tuin is een passende keramische tegel te vinden. Ontdek ons online assortiment tuintegels of bezoek in onze showroom in Zoetermeer!

Kom langs!

Keramische tegels kopen | Tuincentrum de Driesprong

Voordelen van keramische tegels

Wat je smaak ook is, met de keramische tegels van tuincentrum de Driesprong kan je elke tuin, maar ook elk dakterras in een trendy, tijdloos, strak, stoer, klassiek of mediterraan jasje steken. We verkopen uiteraard alleen keramische tegels waarvan we zeker weten dat je er lang plezier van gaat hebben, zoals die van kwaliteitsmerken als MBI en Excluton. Al hun producten zijn weerproof. Dit betekent dat door de minimale vochtopname van de keramische tegels geen kalkuitslag of groene aanslag kan ontstaan. Het schoonmaken met een hogedrukreiniger vormt tevens geen enkel probleem. Ook hebben ze vaak bijzondere prints die jouw tuinproject tot iets unieks maken. Ze zijn licht van gewicht en zijn dus makkelijk te verplaatsen en te leggen. Houd er wel rekening mee dat je de tegels niet altijd op een zandbed kunt leggen, maar ze in sommige gevallen moeten worden verlijmd met een ondergrond. Dit heeft onder andere te maken met de dikte van de tegel. De GeoCeramica lijn van MBI combineert het beste van beiden: de toplaag is van keramiek en de tegel zelf van beton. Deze combinatie zorgt ervoor dat je de tegels in een gewoon zandbed kunt leggen. Kom langs bij tuincentrum de Driesprong om meer te weten te komen over onze keramische tegels.

Bestrating kopen | Tuincentrum de Driesprong

Waarom keramische tegels?

Zoals al eerder genoemd, zijn keramische tegels een relatief nieuwe toevoeging aan de bestratingsmarkt. Ze hebben het uiterlijk van natuursteen, maar tal van voordelen die tegels van natuursteen niet hebben. Er zijn echter nog een aantal andere redenen om voor keramische tegels te kiezen. Zoals je in onze showroom kunt zien, hebben onze tegels allerlei formaten, kleuren en zelfs prints. Het is momenteel dé trend om van je tuin een tweede woonkamer te maken. Met een tegeltapijt in een bijzondere kleur zet je ook buiten dat knusse gevoel van binnen voort. Je hoeft je dan ook zeker niet tot één soort keramische tegel te beperken. Keramiek heeft een bijzonder lange levensduur, waardoor het ook een zeer duurzame keus is. Je zult dan ook geen spijt krijgen van het leggen van een keramisch tegelterras.

Onze bestrating

Toon filter Verberg filter

Filter producten

1 - 36 van 108 producten