Grind en split

Grind en split geven rust in uw tuin en door de vele verschillende wijzen van gebruik zijn er veel verschillende sferen te creëren

Toon filter Verberg filter

Filter producten

1 - 19 van 19 producten

Grind en split

Grind en split zijn in diverse soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Vanwege hun gunstige vierkante meter prijs komen we grind en split al honderden jaren tegen. Bijvoorbeeld op boeren erven en opritten van landhuizen. Ook de Japanners hadden het grind al eeuwen geleden ontdekt.Het grind op split heeft geen onderhoud nodig, u moet het hoogstens één keer per jaar wat bijvullen.

De meest voorkomende maat is 8 tot 16 mm.

Grind of split is ideaal om niet passende stukken van uw tegel terras op te vullen. Dit scheelt u veel zaagwerk. 

Het is aan te raden om een antiworteldoek onder uw grindbed te verwerken. Zodoende houdt u het onkruid tegen en voorkomt u dat het grind onnodig in de bodem verdwijnt. Mocht u er een garage oprit of parkeerplaats van willen maken gebruik dan altijd de grind stabilisatieroosters in combinatie met antiworteldoek. Dit voorkomt wielsporen in uw grindbed. De Driesprong heeft wel 40 soorten grind en split voor u op voorraad waaronder de meest trendy soorten. Ook zijn er twee soorten in de aanbieding: Ardennersplit grijs en wit grind.