Al meer dan 40 jaar is Tuincentrum De Driesprong gevestigd in Zoetermeer. Op de 'driesprong' van Zoetermeer, Pijnacker en Berkel zijn wij goed bereikbaar uit alle richtingen. Hier bieden wij een breed assortiment barbecues en accessoires. 

 

Wat is er nu lekkerder dan, op een mooie en warme zomerse avond, heerlijk buiten het eten te bereiden? Barbecues en alle bijbehorende accessoires hebben wij natuurlijk in ons tuincentrum. Zo weet u zeker dat u tijdens die mooie avonden kunt genieten van een heerlijke maaltijd. Kom voor ons complete assortiment barbecues naar de Driesprong en laat u adviseren welke barbecue het beste bij u past. Een houtskoolbarbecuegasbarbecue of elektrische barbecue, het kan allemaal! 

Napoleon 57 cm houtskool kettle

De Napoleon® 57cm houtskool kettle (of Pro 22KLeg2) is met al zijn praktische features en strakke design een echte, multifunctionele, innovatieve trendzetter. Van het eenvoudig ‘low & slow’ garen van braadstukken of spareribs tot het grillen van steaks, kip of vis. Het is allemaal mogelijk op deze barbecue.

Uitgerust met een geoptimaliseerd lucht systeem welke volledig gesloten kan worden waardoor de PRO-CART zeer lage maar ook zeer hoge temperaturen bereiken. Dit wordt geregeld door het naar links of rechts draaien van de as-opvangpan.  

Alles draait om de juiste warmte- en luchtstroomregeling. Het in drie hoogten verstelbare, klapbare en geëmailleerde gietijzeren WAVE™ (Ø57 cm) grillrooster zorgt voor een gelijkmatige en langdurige warmte verdeling, terwijl de RVS-warmteverdeler op het houtskoolrooster de warmte gelijkmatig verdeelt en verbrand houtskool naar de as-opvangpan transporteert. De temperatuur is eenvoudig af te lezen op de precieze ACCU PROBE™ deksel thermometer.
De vier poten zorgen ervoor dat de kettle altijd stabiel staat en de werkhoogte optimaal is. Door zijn twee weerbestendige wielen is de PRO-LEG eenvoudig te verplaatsen. Op deze manier is de kettle altijd op de plek waar gegrilld wordt.

Afmetingen:
59x72x103 cm Lengte x Breedte x Hoogte = (hoogte aangegeven met gesloten deksel) 
59x72x162 cm Lengte x Breedte x Hoogte = (hoogte aangegeven met geopende deksel)

Van 369,-

Nu 289,-

Deze barbecue is te bekijken en op voorraad in de winkel.

 


 

 

 

 

Zien we je snel in ons tuincentrum in Zoetermeer?

Tuincentrum de Driesprong Zoetermeer
Berkelseweg 5
2718 PR Zoetermeer

 

 

Plan jouw route!