Koop jouw barbecue bij de Driesprong!

Al meer dan 40 jaar is Tuincentrum De Driesprong gevestigd in Zoetermeer. Op de 'driesprong' van Zoetermeer, Pijnacker en Berkel zijn wij goed bereikbaar uit alle richtingen. Hier bieden wij een breed assortiment barbecues en accessoires. 

Wat is er nu lekkerder dan, op een mooie en warme zomerse avond, heerlijk buiten het eten te bereiden? Barbecues en alle bijbehorende accessoires hebben wij natuurlijk in ons tuincentrum. Zo weet u zeker dat u tijdens die mooie avonden kunt genieten van een heerlijke maaltijd. Kom voor ons complete assortiment barbecues naar de Driesprong en laat u adviseren welke barbecue het beste bij u past. Een houtskoolbarbecuegasbarbecue of elektrische barbecue, het kan allemaal! 

  

  

Ons assortiment

Wij zijn Certified Platinum Weber Dealer. Daarnaast verkopen wij barbecues van o.a. Napoleon, Kamado Joe, Bill Grill en meer. Naast de verschillende merken en type barbecues verkopen wij ook heel veel barbecue accessoires. Alles wat jij nodig hebt kun je vinden bij de Driesprong! 

 

 

Accessoires

Alle bijbehorende accessoires hebben wij natuurlijk ook in ons tuincentrum. Denk bijvoorbeeld aan rookhout, spatels, bbq-starters. 
Alles om de bbq zo leuk en makkelijk mogelijk te maken kunt u bij de Driesprong vinden. 

    

 

Laagste prijs garantie!

Ziet u ergens dezelfde barbecue voor een lagere prijs? Kom deze dan voor dezelfde prijs bij de Driesprong halen! 


De regels: 


• U moet het vergelijkbare artikel kunnen laten zien in de winkel (dit mag met een website of screenshot) en aangetoond de huidige prijs zijn.
• De barbecue moet bij de concurrent wel leverbaar zijn, staat deze uitverkocht of niet leverbaar dan is de actie niet geldig. 
• Alleen geldig wanneer het product exact hetzelfde is. 
• Online artikel gespot? Dan geldt de prijs inclusief verzendkosten

    

 

Zien we je snel in ons tuincentrum in Zoetermeer?

Tuincentrum de Driesprong Zoetermeer
Berkelseweg 5
2718 PR Zoetermeer

Plan jouw route!