Groen bij de Driesprong

Al meer dan 40 jaar is Tuincentrum De Driesprong gevestigd in Zoetermeer. Op de 'driesprong' van Zoetermeer, Pijnacker en Berkel zijn wij goed bereikbaar uit alle richtingen. Hier bieden wij een breed assortiment tuinplanten en kamerplanten. 

 

Groen heeft een positief effect op onze gezondheid, humeur en het klimaat. Bij de Driesprong kunt u altijd terecht voor de mooiste planten, voor zowel de tuin als in huis. Wij adviseren u graag over de verzorging van de planten.

 

 

Tuinplanten

Tuinplanten zijn altijd in volle overvloed verkrijgbaar in ons tuincentrum te Zoetermeer. Wij proberen het voor u als consument zo gemakkelijk mogelijk te maken door de vaste planten onder te verdelen in verschillende segmenten. Zo zijn er schaduwplanten, water- en moerasplanten en planten die graag in de volle zon staan.

Op het plantetiket staat vaak de hoogte aangegeven hoewel dat ook afhangt van de grondsoort waarin de plant geplant wordt en de plek die de plant in de tuin krijgt. Eénjarige perkplanten zijn goed te combineren met vaste planten. Kuipplanten zoals tibouchina, hibiscus, fuchsia, abutilon en lantana zijn niet winterhard en moeten in het najaar naar binnen. Een vorstvrije ruimte is dan vaak al voldoende. Komt u er niet uit of wilt u meer weten, wij geven u graag advies!

 

Bekijk ons assortiment tuinplanten

 

 

Kamerplanten

Iedereen weet inmiddels wel dat kamerplanten een positief effect hebben. Het huis fleurt er natuurlijk van op en groen is een behoorlijk trendy toevoeging aan uw interieur. Maar dat niet alleen... Groen is gezond, zowel voor uw lichaam als voor uw geest! Uit onderzoek is voortgekomen dat u creatiever en productiever wordt wanneer u zich in een omgeving met veel planten bevindt. Alle reden dus om een kamerplant in huis te halen! 

Kamerplanten zijn er in allerlei soorten en maten: van grote kamerplant tot kleine kamerplant en van luchtzuiverend tot hangend. Naast het grote assortiment groene kamerplantencactussen en vetplanten en bloeiende kamerplanten hebben wij bij tuincentrum de Driesprong natuurlijk ook diverse soorten potgrond en hydrokorrels. Zo kunt u kiezen uit biologische grond of speciale potgrond voor orchideeën, cactussen en varens. Door de bijpassende potterie bent u in één klap verzekerd van de perfecte huisgenoot. Dankzij onze wekelijkse bezoek aan de veiling hebben wij, naast een grote standaard selectie, een altijd afwisselend assortiment unieke, bijzondere en exclusieve kamerplanten. Onze favoriete kamerplanten delen wij ook op Instagram!

 

Bekijk ons assortiment kamerplanten

 

 

Zien we je snel in ons tuincentrum in Zoetermeer?

Tuincentrum de Driesprong Zoetermeer
Berkelseweg 5
2718 PR Zoetermeer

 

 

Plan jouw route!