Dierenwinkel Berkel en Rodenrijs

Een dierenwinkel bij Berkel en Rodenrijs vind je bij hét tuincentrum van Zuid-Holland: tuincentrum de Driesprong op de kruising van Zoetermeer, Pijnacker en Berkel & Rodenrijs. Niet alleen voor de mooiste producten voor huis en tuin, maar ook voor alles voor jouw huisdieren vind je in ons ruime assortiment. Onze experts staan 7 dagen in de week voor je klaar met persoonlijk advies over onze hoogwaardige producten voor huis, tuin en dier. Schroom dus niet om al je vragen voor de verzorging van jouw huisdieren te vragen wanneer je langskomt in ons tuincentrum met dierenwinkel in de buurt van Berkel en Rodenrijs.

Dierenwinkel in de buurt van Berkel en Rodenrijs

In onze dierenwinkel bij tuincentrum de Driesprong vind je alles voor knaagdieren, konijnen, vissen, vogels, honden en katten. Zo ben je bij ons op de juiste plek voor:

  • Hondenvoer kopen, konijnenvoer kopen en kattenvoer in de buurt van Berkel en Rodenrijs kopen;
  • Hondenshampoo;
  • Kattenmandjes en hondenmanden;
  • Een eetbak voor katten of een eetbak voor honden kopen;
  • Een aquarium kopen en verschillende aquariumvissen, zoals discusvissen en tropische vissen Aquariumvissen;
  • Vogelhuisjes.

Voor dierenvoeding kopen, maar ook voor kattenspeeltjes, hondenspeeltjes en voor alles voor vissen voor in het aquarium kun je 7 dagen per week terecht in ons tuincentrum bij Berkel en Rodenrijs.

Dierenwinkel TC de Driesprong

Laat je hond of kat vaccineren of chippen in ons tuincentrum!

Persoonlijke service hebben wij hoog in het vaandel staan, daarom maken wij het je graag makkelijker om alles klaar te maken voor je nieuwe huisdier. Alles van dierenvoeding tot speeltjes en van manden tot verzorgingsproducten vind je in ons ruime assortiment dierproducten. In ons tuincentrum met grote dierenwinkel bij Berkel en Rodenrijs bieden wij daarnaast ook de service om jouw hond of kat te laten vaccineren of chippen door een ervaren dierenarts van Dr. Woof. Zo ben je met een bezoek aan tuincentrum helemaal klaar om de nieuwste aanvulling op jullie gezin in te laten trekken.

Populaire producten voor jouw huisdier

Voor alles voor viervoeters, vissen en vogels kom je naar hét tuincentrum in de buurt van Berkel en Rodenrijs met dierenwinkel. Van konijnenvoer tot vogelhuisjes en van een hondenbench tot een krabpaal kopen, kom langs bij ons tuincentrum om jouw huisdier te verwennen! Bij tuincentrum de Driesprong vind je namelijk ook een uitgebreide dierenwinkel in de buurt van Berkel en Rodenrijs.