Dierenwinkel nabij Berkel en Rodenrijs

In Berkel en Rodenrijs vindt u een vooraanstaande dierenwinkel bij hét tuincentrum van Zuid-Holland: Tuincentrum De Driesprong, gelegen op de kruising van Zoetermeer, Pijnacker en Berkel & Rodenrijs. Naast ons uitgebreide assortiment met de mooiste producten voor huis en tuin, bieden wij tevens een divers aanbod voor uw huisdieren. Onze deskundige medewerkers staan zeven dagen per week tot uw beschikking en verstrekken graag persoonlijk advies met betrekking tot onze hoogwaardige producten voor huis, tuin en dier. Aarzel dus niet om al uw vragen met betrekking tot de zorg voor uw huisdieren aan ons voor te leggen wanneer u een bezoek brengt aan ons tuincentrum met dierenwinkel, gelegen in de nabijheid van Berkel en Rodenrijs.

Dierenwinkel in de buurt van Berkel en Rodenrijs

In onze dierenwinkel bij Tuincentrum De Driesprong treft u een uitgebreid assortiment aan voor knaagdieren, konijnen, vissen, vogels, honden en katten. U bevindt zich bij ons op de geschikte locatie voor:

  • Hondenvoer kopen, konijnenvoer kopen en kattenvoer in de buurt van Berkel en Rodenrijs kopen;
  • Hondenshampoo;
  • Kattenmandjes en hondenmanden;
  • Een eetbak voor katten of een eetbak voor honden kopen;
  • Een aquarium kopen en verschillende aquariumvissen, zoals discusvissen en tropische vissen Aquariumvissen;
  • Vogelhuisjes.

Voor dierenvoeding kopen, maar ook voor kattenspeeltjes, hondenspeeltjes en voor alles voor vissen voor in het aquarium kunt u 7 dagen per week terecht in ons tuincentrum bij Berkel en Rodenrijs.

Dierenvoeding nabij Berkel en Rodenrijs

Ontdek ons scala aan hoogwaardige dierenvoeding nabij Berkel en Rodenrijs, inclusief bekende merken zoals Renske, Prins, Beeztees, Beaphar, Puik, Sera en Tetra. Van speciale dieetopties tot lekkernijen, wij hebben alles om ervoor te zorgen dat uw huisdier de voedingsstoffen krijgt die het verdient.

Speeltjes voor uw huisdier in de buurt van Berkel en Rodenrijs

Van interactieve speeltjes tot knuffelbare vrienden, onze speelgoedcollectie is ontworpen om de zintuigen van uw huisdier te prikkelen en ze te vermaken. Ontdek nabij Berkel en Rodenrijs innovatieve speelgoedopties die de fysieke en mentale gezondheid van uw huisdier bevorderen.

Comfortabele kussens nabij Berkel en Rodenrijs

Gun uw huisdier het comfort dat het verdient met onze zachte en duurzame kussens. Of het nu gaat om een gezellige slaapplek voor uw hond of een comfortabel rustplaatsje voor uw kat, wij hebben nabij Berkel en Rodenrijs kussens in verschillende maten en stijlen.

Stro, drinkbakjes en voederbakjes nabij Berkel en Rodenrijs

Voor de praktische behoeften van uw huisdier bieden wij nabij Berkel en Rodenrijs een assortiment stro voor knaagdieren, duurzame drinkbakjes en voederbakjes die gemakkelijk schoon te maken zijn. Zo zorgt u voor een hygiënische en comfortabele leefomgeving.

Laat uw hond of kat vaccineren of chippen in ons tuincentrum!

In ons tuincentrum, gelegen bij Berkel en Rodenrijs, voorzien wij graag in de mogelijkheid om uw hond of kat te laten vaccineren of chippen. Het streven naar persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel, en om die reden wensen wij het u gemakkelijk te maken om alle voorbereidingen te treffen voor uw nieuwe huisdier. Ons uitgebreide assortiment dierproducten omvat alles, van hoogwaardige dierenvoeding tot speeltjes, manden en verzorgingsproducten.

Bovendien bieden wij in ons tuincentrum met aanzienlijke dierenwinkel de service om uw hond of kat te laten vaccineren of chippen, verzorgd door een ervaren dierenarts van Dr. Woof. Hierdoor bent u na een bezoek aan ons tuincentrum volledig gereed om de nieuwste aanwinst aan uw gezin toe te voegen.

Populaire producten voor uw huisdier

Voor alles voor viervoeters, vissen en vogels komt u naar hét tuincentrum in de buurt van Berkel en Rodenrijs met dierenwinkel. Van konijnenvoer tot vogelhuisjes en van een hondenbench tot een krabpaal kopen, kom langs bij ons tuincentrum om uw huisdier te verwennen! Bij tuincentrum de Driesprong vindt u namelijk ook een uitgebreide dierenwinkel in de buurt van Berkel en Rodenrijs.

Plan uw route