Kerstshow 2021

Wij werken aan een nieuwe kerstshow!

Volg ons op Facebook en Instagram op om de hoogte te blijven van de bouw. Lees hieronder verder over onze kerstshow.

opbouw kerstshow

Ons tuincentrum in Zoetermeer bouwt elk jaar aan een grote show waarin u zich van begin tot eind in een kerstwereld waant. Op zaterdag 2 oktober openen wij, als eerste in de regio onze kerstshow van 2021! Ons grote assortiment en eigen stijl maken een bezoek aan onze kerstshow een must voor elke kerstliefhebber! 

U kunt op onze kerstshow genieten van de gezelligheid en u kunt inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. We zijn namelijk de grootste kerstshow van de regio! Bent u op zoek naar een echte kerstboom of een kunstkerstboom, kerstverlichting, kerstversiering of kerstcadeaus? Kom langs bij tuincentrum De Driesprong om de kerstsfeer te proeven! Ons assortiment is gevarieerd en groot. Er zit dus sowieso iets voor u tussen!

Bekijk de foto's van onze kerstshow van 2020.

kerstshow klassiek  zingende penguins kerstshow

 

De 6 thema's van onze kerstshow 2021

  1. Klassiek met een vintage touch: de klassieke kerstkleuren, rood, groen en goud, komen hier in verschillende tinten terug.
  2. Wintertuin: sneeuwmannen maken en daarna in de keuken warme chocolademelk drinken; die sfeer staat centraal bij deze trend!
  3. Winter tussen de Griekse goden: met de lichte kleuren en luxe, gouden accenten zet je met dit thema een chique sfeer neer.
  4. Natuurliefhebbers: als natuurliefhebber zit u bij dit thema goed! Alles waar je bij denkt aan een bos kan je hier vinden.
  5. Terug naar de jaren 70: met retro kleuren zoals terracotta en diverse bruin en goud tinten en vintage materialen zoals ribbelstof waan je je weer in de jaren 70!
  6. Romantiek tussen de bloemen: roze, wit en bruintinten gecombineerd met bloemen, ijs en glitters!

 

4 redenen om naar onze kerstshow te komen:

  1. Door eigen import uit het verre oosten hebben wij óók kerstartikelen die de meeste andere tuincentra niet in het assortiment hebben. Dit maakt ons uniek in ons assortiment en in onze prijzen. Zo haalt u sowieso iets bijzonders in huis.
  2. Onze show is één geheel. Via een duidelijke route loopt u door onze gehele kerstshow. Zo laat u zich van A tot Z onderdompelen in al het moois dat we dit jaar te bieden hebben. Inspiratie alom!
  3. Wij inspireren en helpen met het vertalen van de laatste kersttrends naar uw eigen huis. In onze showrooms vindt u veel inspiratie en mogelijkheden. Speciale opmaakbalie's verzorgen ook voorbeelden met betrekking tot de verwerking van artikelen. Onze balie's zorgen voor arrangementen op dienbladen en stolpen, voor kerstbomen en verlichting, en mooie oplossingen als u geen plek heeft voor een groot kerstdorp. Wij bieden oplossingen voor ieder huishouden. Ervaar de mogelijkheden!
  4. Jong of oud, iedereen is welkom! Voor de allerjongsten is gezorgd voor een leuke afleiding in de woonkamer waar een populaire film draait. Ook kunnen ze hun ogen uitkijken bij onze bewegende sneeuwpoppen en kinderen. Daarnaast is er genoeg leuks voor kinderen te verkrijgen in onze kerstshow. Wat dacht u van een astronautenthema of kerstartikelen van de populaire serie Paw Patrol? Verder zijn er in de winkel heen leuke hoekjes ingericht voor het maken van een leuke foto, zoals bij onze echte skilift. Voor ouderen hebben wij een ruime opgezet gehanteerd waar gemakkelijk met een (geleende) rolstoel gewinkeld kan worden. Daarnaast zijn op verschillende plekken op de kerstshow ruimtes waar u even kunt uitrusten op een bank of aan een tafeltje. 

kerstshow 2020 Zoetermeer kerstshow de driesprong Zoetermeer 2020

Voorproefje van onze kerstshow

Jos kwam in 2020 langs en legde onze kerstshow prachtig vast! Kom vast in de stemming voor de kerst... Volg ons ook op Facebook en Instagram voor meer informatie en updates over onze kerstshow en kom bij ons langs!