Deze zaterdag openen wij onze kerstshow!

Deze zaterdag openen wij onze kerstshow!

Dit weekend is het eindelijk zo ver: dan openen wij onze kerstshow! Vanaf zaterdag, 3 oktober, 9:00 uur is onze show geopend voor bezoek. Komt u ook langs?

Op onze kerstshow kunt u de laatste najaarstrends vinden en een groot assortiment nieuwe artikelen in verschillende stijlen. Wilt u alvast een voorproefje van de stijlen die zijn terug te vinden op onze show? Bekijk dan het nieuwsbericht op onze website:

KERSTTRENDS 2020

 

 

kerstshow ingang 2020 kerstshow natuur 2020

 

Veilig winkelen:

Dit jaar is anders dan andere jaren. Om het winkelen bij ons zo veilig mogelijk te maken hanteren wij de volgende maatregels:

  • Ontsmetten van winkelkarren en mandjes
  • Kom buiten de drukte (voor 11:00 of na 16:00 uur)
  • Bezoek onze winkel bij voorkeur doordeweeks
  • Wij hanteren een maximaal aantal bezoekers
  • Extra brede paden

4 redenen om naar onze kerstshow te komen:

  1. Door eigen import uit het verre oosten hebben wij óók kerstartikelen die de meeste andere tuincentra niet in het assortiment hebben. Dit maakt ons uniek in ons assortiment en in onze prijzen. Zo haalt u sowieso iets bijzonders in huis.
  2. Onze show is één geheel. Via een duidelijke route loopt u door onze gehele kerstshow. Zo laat u zich van A tot Z onderdompelen in al het moois dat we dit jaar te bieden hebben. Inspiratie alom!
  3. Wij inspireren en helpen met het vertalen van de laatste kersttrends naar uw eigen huis. In onze showrooms vindt u veel inspiratie en mogelijkheden. Speciale opmaakbalie's verzorgen ook voorbeelden met betrekking tot de verwerking van artikelen. Onze balie's zorgen voor arrangementen op dienbladen en stolpen, voor kerstbomen en verlichting, en mooie oplossingen als u geen plek heeft voor een groot kerstdorp. Wij bieden oplossingen voor ieder huishouden. Ervaar de mogelijkheden!
  4. Jong of oud, iedereen is welkom! Voor de allerjongsten is gezorgd voor een leuke afleiding in de woonkamer waar een populaire film draait. Ook kunnen ze hun ogen uitkijken bij onze bewegende sneeuwpoppen en kinderen. Daarnaast is er genoeg leuks voor kinderen te verkrijgen in onze kerstshow. Wat dacht u van een astronautenthema of kerstartikelen van de populaire serie Paw Patrol? Verder zijn er in de winkel heen leuke hoekjes ingericht voor het maken van een leuke foto, zoals bij onze echte skilift. Voor ouderen hebben wij een ruime opgezet gehanteerd waar gemakkelijk met een (geleende) rolstoel gewinkeld kan worden. Daarnaast zijn op verschillende plekken op de kerstshow ruimtes waar u even kunt uitrusten op een bank of aan een tafeltje. 

Winactie

Kom jij naar onze kerstshow kijken? Maak dan een leuke foto en deel deze op Facebook of Instagram met #kerstshowdedriesprong2020 en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-! Uit alle inzendingen kiezen wij t/m december elke maand één winnaar.⁠ 

Bezoek onze kerstshow in Zoetermeer

Vanaf zaterdag, 3 oktober, 9 uur is onze kerstshow te bewonderen. Komt u dit weekend langs? Bekijk dan ook onze aanbiedingen! Bekijk hier uw route naar ons tuincentrum.

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Zomerstekken in 11 stappen

Hier een praktisch stappenplan voor het nemen van zomerstekken.

Lees meer...
Geef je balkon of terras een mediterrane sfeer

Wie houdt er nu niet van een ontspannen vakantiesfeer met mediterrane allure?

Lees meer...
Weg met muggen en wespen in huis en tuin

Wij geven tips voor het wegjagen van muggen en wespen uit huis en tuin.

Lees meer...
Maak je tuin vakantieproof

Vooruitzien is regeren. Neem nu alvast maatregelen om ervoor te zorgen dat je tuin vakantieproof is.

Lees meer...