Een rondleiding over onze kerstshow

Een rondleiding over onze kerstshow

Het voelt misschien nog ver weg, maar voor u het doorheeft staan de kerstman en zijn rendieren voor de deur! Wie is er niet dol op de warmte, gezelligheid en sfeer die de kerstdagen met zich meebrengen? Waarom niet al nu dat kerstgevoel in huis halen? Onze kerstshow is af en klaar om u te voorzien van de nodige kerstinspiratie. Kom langs en ontdek de trends van dit jaar. Neemt u een extra tas mee? Deze is namelijk zo gevuld met alle prachtige kerstdecoratie die we voor u in huis hebben gehaald.

Kom veilig winkelen

Met man en macht is er gewerkt om ook dit jaar een spectaculaire kerstshow voor u neer te zetten. Door eigen import uit onder andere het verre oosten hebben wij óók kerstartikelen die de meeste andere tuincentra niet in het assortiment hebben. Dit maakt ons uniek in ons assortiment en in onze prijzen. Al deze bijzondere artikelen hebben wij op een prachtige manier voor u gepresenteerd. Omdat we dit jaar meer tijd thuis doorbrengen, mag het huis éxtra feestelijk worden aangekleed. Onze kerstshow is zo ingericht dat u eenvoudig op afstand van andere klanten kunt blijven. De looproute is extra breed. U kunt dus veilig bij ons uw kerstinkopen komen doen. Hoe eerder, hoe beter!

Kerstshow 2020 | Tuincentrum de Driesprong

Magical moments

We willen uiteraard nog niet alles prijsgeven, maar we willen u deze sneakpreview niet onthouden. Onze show staat dit jaar in het teken van 'magical moments'. Al uw zintuigen worden geprikkeld bij de kerstshow van tuincentrum de Driesprong. We willen u inspireren in een sprookjesachtige omgeving. Dat is dan ook het eerste dat u op zult vallen: de show is dit jaar sprookjesachtig aangekleed met zwanen, rendieren, bloemen, elfjes en konijnen. U kunt een wens doen in onze wensput waarvan alle opbrengsten naar de Voedselbank gaan. Romantische kerstdecoratie hebben wij in overvloed.

Een witte kerst

Opvallend is ook de hoek die in het teken staat van een winterwonderland. Dit jaar hebben wij in onze kerstshow ruimte gemaakt voor kerstdecoratie in witte en aanverwante tinten. U zult zich in een winterlandschap wanen en direct zin krijgen om een ticket naar de Noordpool te boeken. IJsblauw en camelbruin kleuren onder andere fantastisch bij wolwit. Voeg daar een sneeuwuil, een rendier en een glimmertje aan toe en u heeft een heel rijk en spannend geheel.

Klassieke notenkrakers

Met glinsterende en rode slierten is ook de traditionele hoek omringd door schoonheid. Als u aan kerst denkt, denkt u waarschijnlijk al gauw aan de kleur rood. U vindt in onze kerstshow dan ook veel kerstige items die één en al kerst uitademen. Denk bijvoorbeeld aan notenkrakers, kerstmannen en sneeuwpoppen. We hebben uiteraard ook de kerstverlichting en kerstballen op bijzonder mooie wijze voor u gepresenteerd. Zo hebben we weer een uitgebreide collectie bijzondere ballen van Kurt S. Adler.

Kerstshow 2020 | Tuincentrum de Driesprong

Beestachtig mooi

Dit jaar ziet u veel dieren terug in onze kerstshow. Heeft u de kerstboom met pauwenveren al gespot? Dit jaar mogen spetterende kleuren als blauw, paars, roze en groen ook in uw kerstige woonkamer terugkomen. Daarnaast zijn dierenprints niet meer weg te denken. De exotische jungletrend is ook in onze kerstshow te zien en dus zullen tijgers, olifanten en neushoorn u om de oren vliegen. Goud, bruin en een giraf zijn dé combinatie als u zin heeft in een 'wilde' kerst.

Voor jong en oud

Ook voor kinderen is er genoeg leuks te ontdekken! Wat dacht u van de drie zingende pinguïns? Druk op de knop en u komt meteen in de feeststemming. Ook zijn de rendieren en zwanen een waar genot om naar te kijken. Omringd door bewegende bomen en fonkelende lichtjes komt u ogen tekort. Heeft uw kleine de zingende notenkraker of de trein al ontdekt? Op elke hoek is wel wat te beleven! Wist u dat wij ook artikelen van de populaire serie Paw Patrol verkopen? Hoe leuk is het om uw kleine een eigen kerstboompje te laten decoreren met zijn of haar favoriete kerstartikelen?

Ontdek ook het filmpje dat bezoeker Jos maakte over onze kerstshow!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Kickstart voor je tuin: composteren en mulchen

Na de grote voorjaarsschoonmaak kun je aan de slag met het verbeteren en verrijken van de tuingrond, zodat je planten weer helemaal kunnen opbloeien. Hoe je dat doet? Door te composteren en te mulchen. Ons tuincentrum in Zoetermeer geeft je de 'ins and outs'.

Lees meer...
Zo begin je een pluktuin!

Ook zo dol op bloemen? Begin je eigen pluktuin of bloemenborder en zet jezelf de komende zomer volop in de bloemetjes, binnen en buiten!

Lees meer...
Tips voor een lenteproof gazon

Aan het einde van de winter ligt het gazon er vaak nogal treurig bij. Tijd voor een grote voorjaarsbeurt! Je kunt nu – afhankelijk van het weer – ook een lentefris grasveld inzaaien of aanleggen met graszoden. Ons tuincentrum heeft een handig 5-stappenplan voor je.

Lees meer...
De makkelijkste moestuinplanten voor groentjes

Moestuinieren ingewikkeld? Dat hoeft helemaal niet. Er zijn heel makkelijke moestuinplanten waar je nauwelijks omkijken naar hebt en volop van kunt smullen. Ons tuincentrum zet vijf toppers voor je op een rij.

Lees meer...