Huis & Tuin bij de Driesprong

Al meer dan 40 jaar is Tuincentrum De Driesprong gevestigd in Zoetermeer. Op de 'driesprong' van Zoetermeer, Pijnacker en Berkel zijn wij goed bereikbaar uit alle richtingen. Hier bieden wij een breed assortiment accessoires voor in huis en in de tuin. 

 

Tuin- en plantencentrum de Driesprong verkoopt niet alleen kamerplanten en tuinplanten, ook voor de mooiste sfeerartikelen en woonaccessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Ook mooie cadeau's zijn bij ons te koop en zullen bij de jarige goed in de smaak vallen. Kom eens langs op onze sfeerafdeling en laat u inspireren!

  

Sfeerartikelen en woonaccessoires

Ons assortiment woonaccessoires voor binnen bestaat onder andere uit de mooiste spiegels, vazen, fotolijstjes, beeldjes en posters. Verlichting is natuurlijk één van de belangrijkste factoren als het gaat om het creëren van sfeer in huis. Op de afdeling sfeerartikelen verkopen wij een ruim assortiment aan verlichting om de sfeer in huis wat aangenamer te maken. Naast de kleine sfeerartikelen kunt u bij tuin- en plantencentrum De Driesprong terecht onder andere stoelen, kasten, planken en tafeltjes. Het assortiment woonaccessoires voor buiten bestaat uit de meer praktische zaken zoals deurmatten en wespenvangers, maar ook vindt u hier sfeerartikelen als beelden, lantaarns, vuurhaarden en fakkels. Bij tuincentrum de Driesprong kunt u terecht voor de mooiste sfeerartikelen en woonaccessoires. Op onze sfeerafdeling kunt u onder andere de volgende producten vinden:

  • Kaarsen en geurartikelen

  • Zijdebloemen

  • Kussens

  • Woonaccessoires voor binnen

  • Woonaccessoires voor buiten

Groot assortiment kaarsen

Wij verkopen zowel echte kaarsen in diverse trendy vormen als LED kaarsen. Met de kaarsen die wij verkopen van onder andere de merken Ashleigh & Burwood, Bolsius, Ultransmit, Bridgewater en Gouda creëert u snel en gemakkelijk een goede sfeer in uw huis of tuin. Met de geurkaarsen en geurlampen zijn vervelden geurtjes in huis snel verdwenen. Dit kan handig zijn als u huisdieren heeft, of als u frituurt in huis. Mocht u opzoek zijn naar geurtjes die constant in huis aanwezig zijn en waar u geen omkijken meer naar heeft? Kijk dan eens bij ons aanbod geurstokjes of geurzakjes.

Kaarsen en geurartikelen     

 

 

Kunstbloemen kopen

De zijdebloemen zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Kunstbloemen en -planten zijn ideaal om een donker hoekje zonder zonlicht wat op te vrolijken, of als u geen groene vingers heeft. Van de zijdebloemen die wij verkopen heeft u jarenlang plezier! Komt u ook meteen onze droogbloemen en pluimen bekijken? Helemaal trendy en super sfeervol!

Droog- en zijden bloemen     

 

  

Sierkussens voor extra sfeer

Is uw bank toe aan wat vernieuwing, maar wilt u geen nieuwe bank kopen? Met ons assortiment sierkussens zit u niet alleen lekkerder op uw bank, ook ziet het er gezellig uit! Wij verkopen sierkussens in verschillende maten, texturen en kleuren. Ons assortiment sierkussens varieert van klein tot groot. Sierkussens zijn niet alleen prachtig op uw bank, ook in bijvoorbeeld de serre of een grote vensterbank staan ze super.

Sierkussens     

 

Tuinverlichting

Een tuin zonder tuinverlichting is niet compleet. Om uw tuin om te toveren in een tuin met sfeer, koopt u natuurlijk uw tuinverlichting bij Tuincentrum de Driesprong. Wij verkopen allerlei soorten verschillende soorten tuinverlichting, er zitten vast en zeker prachtige lampen bij om uw tuin te verlichten. Of u nu een compleet nieuw lichtplan wil opstellen of maar één lamp wil vervangen; bij Tuincentrum de Driesprong in Zoetermeer is het allemaal mogelijk. De moeite waard dus om eens een bezoekje te brengen! 

Tuinverlichting     

 

  

Cadeau's voor iedereen

Mocht u opzoek zijn naar een cadeau voor een jarige of voor een eventuele housewarming, ook dan kunt u bij tuin- en plantencentrum de Driesprong terecht. Op de afdeling sfeerartikelen verkopen wij de mooiste vazen die goed te combineren zijn met ons assortiment zijdebloemen. Mocht u niet weten wat de jarige leuk vindt, kunt u ook altijd een cadeaubon aanschaffen!

Zien we je snel in ons tuincentrum in Zoetermeer?

Tuincentrum de Driesprong Zoetermeer
Berkelseweg 5
2718 PR Zoetermeer

 

 

Plan jouw route!