Overige tuinmeubelen en onderhoud

Om uw nieuwe lounge set of dining set helemaal compleet te maken, kunt u ook bij ons terecht voor vuurkorven, terrashaarden en buitenverlichting die het buiten zitten nog aangenamer maken.

Cosi buitenhaarden

Als het 's avonds koud wordt kan je de avond verlengen door een buitenhaard aan te steken. De Cosi haarden zijn stijlvolle gashaarden en lantaarns waarin je de gasfles kunt verstoppen. Deze stijlvolle haarden geven veel sfeer en warmte. In ons tuincentrum in Zoetermeer hebben wij een groot assortiment haarden en lantaarns. Vind hier uw route naar ons tuincentrum.

 

cosi buitenhaarden cosi buitenhaard 2020

Onderhoud

Vergeet niet naar de onderhoudsmiddelen van het merk Exotan te kijken, want ook kunststof tuinmeubelen hebben hun zorg nodig in de vorm van een speciale polish die zorgt dat de kleur mooi blijft en tevens een beschermingslaag achterlaat. Teakhouten meubelen kunt u behandelen met een speciale cleaner die er voor zorgt dat het hout mooi op kleur blijft. Onze medewerkers adviseren u graag hoe u uw tuinmeubel het beste kunt onderhouden. Ook beschermingsproducten zoals plastic hoezen voor uw tuinmeubelen zijn bij ons tuincentrum verkrijgbaar.

 

AeroCovers®

De hoezen van AeroCover® zijn voorzien van een ademend membraan wat condens van onder de hoes naar buiten laat en tegelijkertijd vuil, stof en regen van buitenaf tegenhoudt. Dit helpt om schimmelvorming op uw tuinmeubel of parasol tegen te gaan en helpt de levensduur hiervan te verlengen. In ons tuincentrum hebben wij AeroCover® hoezen in vele verschillende maten en uitvoeringen.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinmeubelen