Tuinaanleg Den Haag

Persoonlijk advies over jouw tuinaanleg bij Den Haag geven onze experts bij tuincentrum de Driesprong je graag! Van je nieuwe tuin je droomtuin maken wordt een eitje met de producten uit ons assortiment en het advies van onze tuinexperts. Ga je voor een klassieke tuin met veel houten tuinelementen of juist voor een moderne tuin met een luxe tuinset van wicker? Wat je ook van plan bent met jouw tuinrenovatie, bij tuincentrum de Driesprong in de buurt van Zoetermeer, Pijnacker en Leidschendam vind je alles wat je nodig hebt.

Kies een tuinstijl die bij jou past

Een van de eerste dingen die van belang zijn voor je tuin verbouwen is het kiezen uit de vele tuinstijlen. Naast de klassieke tuin en de moderne tuin heb je namelijk ook de Engelse tuin, de landelijke tuin, de mediterrane tuin en de Japanse tuin. Het kiezen van één stijl maakt het niet alleen makkelijker om te kiezen uit alle tuinartikelen en tuinmeubelen uit ons grote assortiment, maar helpt je ook bij het creëren van een tuin waarin alles mooi met elkaar samenvalt. Heerlijk ontspannen doe je pas echt in jouw droomtuin, waarin alle elementen op elkaar afgestemd zijn. Jouw tuinaanleg in de buurt van Den Haag begint daarom bij het kiezen van een stijl die bij jou past.

Tuinaanleg TC De Driesprong achtertuin

Persoonlijk tuinadvies

Bij tuincentrum de Driesprong hebben wij een ruim assortiment tuinartikelen in veel verschillende stijlen. Daarnaast staan onze tuinexperts 7 dagen in de week voor je klaar met persoonlijk tuinadvies en de beste tuintips. Wil je meer weten over de beste bestrating voor jouw tuin, onze schuttingen, vijvers of de beste verlichting voor jouw nieuwe tuin? Voor al je vragen over ons assortiment kun je contact met ons opnemen of een van onze experts aanspreken in ons tuincentrum in de buurt van Den Haag. 

Geef je tuinaanleg in de buurt van Den Haag uit handen!

Wil je jouw onderhoudsvrije tuin, kindvriendelijke tuin of duurzame tuin snel en vakkundig laten opleveren? Geef je tuinaanleg bij Den Haag dan uit handen aan onze hovenier, die van jouw tuin een toonbeeld van vakwerk maakt! Naast het creëren van een tuinontwerp en jouw droomtuin, kun je ook een deel van je tuinaanleg uit handen geven. Het aanleggen van vijvers of een gazon zijn bij uitstek klussen die enige ervaring vereisen. Laat jouw vijver of gazon daarom aanleggen door een hovenier of vraag onze experts om de beste tips om het zelf te doen. Kom naar tuincentrum de Driesprong voor persoonlijk advies voor jouw tuinaanleg in de buurt van Den Haag.