Onze kerstshow is geopend! 

We zijn blij om iedereen te mogen verwelkomen bij weer een nieuwe kerstshow!
Kom langs en laat je inspireren door de prachtige show. 

 

It's a fantasy world

Kom en geniet van een sprookjesachtige wereld vol magie, verwondering en mysterie. U kunt bij ons terecht voor de mooiste kunstkerstbomen, decoratie, DIY, kerstballen, accessoires en verlichting. Maar ook voor een waanzinnig kerstdorp, de efteling en elfsteden! 

 

In onze kerstshow van 2023 kunt u de volgende stijl- en kleurthema's tegenkomen zodat u altijd kan vinden wat er bij u in huis past! 

Fairy Forest

Beleef een magische kerst in een sprookjesachtig bos, met natuurlijke kleuren en natuurlijke materialen. Denk aan paddestoelen en herten en de kleuren koper, bruin, roze en groentinten. ???? Dit vind je allemaal in het thema Fairy Forest!

 

  

Christmas on stage

Ga voor klassiek met het Christmas On Stage thema. De kleuren rood, goud en groen gaan altijd samen! Zet ook eens een decoratieve notenkraker in huis, meer kerst dan dit ga je het niet krijgen. ????????

 

  

Mystery Moon

Ga all in met de gave kleuren van Mystery Moon! Met de blauw, paars en gouden tinten creëer je een mysterieuze look die opvalt. Ga bijvoorbeeld voor spiegeltjes of pauwenveren in de boom, decoraties mogen opvallen en lekker over the top in dit thema. ????✨

 

  

Festive Ballroom

Denk je aan romantisch dan denk je aan Festive Ballroom! Met de verschillende zachte kleuren zoals roze, pistache, rose-goud, wit en parelkleur krijg je direct een romantisch gevoel. ???? Pak eens uit met extra glitters om het super feestelijk te maken. Zo voel je je net een prinses in eigen kasteel. ????

 

  

All about Stars

Ga voor een neutrale look met het All About Stars thema! De neutrale kleuren bruin, wit, zwart en grijs combineren gaaf met decoratieve sterren in huis of in de boom. ✨

 

  

Santa's Bakery

Hoe zoet is dit thema? De decoraties zijn om op te vreten (ook letterlijk!). ???? Denk aan de eetbare en zeer decoratieve Candy Canes, heerlijke Monin siropen, koek en snoep. ???? Maar ook kerstballen in de vorm van croissants of donuts! ????

Heerlijk thema toch! ????

 

  

Winter Morning

Denk aan december, op een vroege ijzige ochtend: de bomen hebben besneeuwde takken en het gras kraakt onder je voeten. ❄ Dat is het thema Winter Morning. ☃

Met mooie de frisse blauwe, zilveren, rosé gouden en witte decoraties is dit thema een lust voor het oog! ????Zeker als je lekker warm in huis onder een dekentje zit ????

  

Zien we je snel in ons tuincentrum in Zoetermeer?

Tuincentrum de Driesprong Zoetermeer
Berkelseweg 5
2718 PR Zoetermeer

Plan jouw route!