Workshops Zoetermeer

Om op de hoogte te blijven van onze workshops kan je deze pagina in de gaten houden, ons volgen op Facebook of je inschrijven voor onze nieuwsbrief (onderaan de website). Op dit moment staan de volgende workshops gepland:

(WORDT VERZET) Evenement: Stekjes ruilen

Workshops in Zoetermeer | Tuincentrum de Driesprong

Update: Helaas moeten wij onze stekjesruilmiddag vanwege de corona maatregelingen verplaatsen. De nieuwe datum is op dit moment nog niet bekend. Heeft u gereserveerd, dan wordt u binnenkort gebeld met meer informatie.

 

Kom jij jouw stekjes ruilen op 28 maart? 

Door stekjes te ruilen met andere plantenliefhebbers gaat het stekje dat je zelf met liefde hebt laten groeien naar een goed huis en krijg je er zelf nieuwe stekjes voor terug. Ben je een beginnend plantenliefhebber, dan is dit dé manier om je collectie uit te breiden! Begin nu alvast met het stekken van de planten die je hebt en keer 28 maart na het ruilen weer terug naar huis met allemaal nieuwe plantjes. 

Het ruilen van stekjes kan op zaterdag, 28 maart, tussen 11:00 en 16:00 uur op onze kamerplanten afdeling. Je kan deze middag vrij ruilen met andere mensen. Meld je wel van te voren even aan via onze receptie (079 361 13 00)

Waar moeten de stekjes aan voldoen?

De stekjes die je wilt ruilen moeten:

  •  wortels hebben

  •  voorzien zijn van de naam

  •  vrij zijn van ziektes en plagen

Ga jij alvast aan de slag met het stekken van plantjes om te ruilen? Als je je hebt aangemeld voor de ruilmiddag kan je bij ons in de winkel 6 gratis turfpotjes ophalen om jouw stekjes in te planten.⁠ Heb je vragen over het stekken van planten? Op onze Facebook of Instagram pagina mag je ons altijd vragen hoe het werkt!
 

 

(WORDT VERZET) Kamerplanten workshop: plantenterrarium maken

Workshops in Zoetermeer | Tuincentrum de Driesprong

Update: Helaas moeten wij onze workshop vanwege de corona maatregelingen verplaatsen. De nieuwe datum is op dit moment nog niet bekend. Heeft u gereserveerd, dan wordt u binnenkort gebeld met meer informatie.


Kamerplantenterrarium maken

Hij is terug van weggeweest: onze workshop kamerplantenterrarium maken! De kamerplanten in een terrarium hebben na enkele dagen geen verzorging meer nodig. Na 14 dagen kan je zelfs een kurk op de fles doen en hem helemaal afsluiten. Onder leiding van plantenexpert en bekend Instagrammer Angela Rapisarda geven we workshop over het maken van een terrarium met kamerplanten! Het wordt een geheel verzorgde avond, met een hapje en drankje. 

Info

Datum: 27 maart (WORDT VERZET)
Tijd
: 18:30 - 20:30 uur
Prijs: €39,95 Let op: de workshop moet van te voren worden betaald. Reserveer je een plek via de telefoon? Dan moet het bedrag uiterlijk één week voor de workshop betaald zijn in onze winkel. 

Inschrijven

Wil jij je inschrijven? Dan kan via onze receptie in de winkel of via 079 361 13 00.
 


workshop kamerplanten stekken maken workshops kinderen pasen

Workshops Zoetermeer

Hoeveel creativiteit zit er in jouw groene vingers? Voor een leuke workshop in de regio Zoetermeer kan je sinds kort ook terecht bij tuincentrum De Driesprong! In onze nieuwe workshop-hoek geven wij allerlei verschillende workshops. Leuk om zelf creatief aan de slag te gaan of samen met vriend(inn)en. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment